Laďuša píše:
Hmmm, a kdyby se to o tejden odložilo???? (Nevim, jestli to půjde, jen mě to tak napadlo.... )
No bylo by to rozhodně lepší . Tam ještě nemám nic . (Kdo z Brňáků se přidá?, složíme se na benál)
No, z mý strany je to v pohodě, v případě doražení tvojí maličkosti a dalších bych byl o 1OO% radši.... Teď jen co na to David a ostatní??? Tedy to by bylo ve středu 21.11. dáme hlasovat (takže dva hlasy už by byly.. )
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Vašátor píše:Takže pokud to přesunete na 21.11., uleju se ze školy a jedůůůů ... předběžně jsem již domluven s Tommelem
Tudíž Brňáci: Kdo ještě pojede? Ještě mám v autě 3 volná místa (zpětná místenka 220Kč )
Takže se můžete pořádně domluvit, neboť plzeňskej šéf to odsouhlasil a tedy schůze je přesunuta na středu 21.11.2007. Tudíž už to máte povinný
(rozhodně dejte vědět, kolik lidí dorazí, kvůli stolu )
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Hanz píše:ze bych se prijel podivat do rodneho mesta
Jasan, jen doval (ať tvá nová 21011 má stále zastoupení )
Dva PoJeBy ze Skašova
Hanz píše:neni ma(sehnal jsem ji pro kamarada),me ted utekla 2106 za 990,- , ale zastoupeni je treba...a rad pokecam se starymi znamymi a poznam novy ladysty
Hmm, to jsem zase chytřejší Každopádně si taky rád rozšířim obzory o nový Ladysty
Dva PoJeBy ze Skašova
Jo, ja bych ted taky byl rad chytrejsi ...a to, kde je( vim, ze na Lochotine,prosim blizsi urceni) ta hospoda Lochota, kde se tuty akce konaj...diky ,a cas 18h?
exLada2105_exLada 2107;
exBMW E 30 318is_ exE30 324d
BMW E 30 325iAT_E 30 316iT
U Lochoty
Je to tuto, jede kolem čtyřka, zastávku nevim... Jo, od 18
Dva PoJeBy ze Skašova
Hua Hua ... samé staré dobré tváře se tlačí na schůzi do Plzně No tak to musím udělat všechno proto, abych přijel . Blbý je, že z Brňáků zatím nikdo a sám to neutahnu.
Hanz píše:Prijed do praglu, muzes pak ridit a ja se ztriskam
Beru tě za slovo
Tudíž možnost:
a) auto + pasažéři
b) busem do Prahy a pak s Tebou
tedy za c) to rozhodně vyjde
Dva PoJeBy ze Skašova
Ja pojedu nejak kolem pate z Novych Butovic, jede se mnou Martanasse, tak klidne se muzes pridat Vasku, no problem...ale at se pak dostanes zas do Brna
exLada2105_exLada 2107;
exBMW E 30 318is_ exE30 324d
BMW E 30 325iAT_E 30 316iT