Vydrží to ??
Moderátor: Moderátoři
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Pod tim pojmem "rezonator" si predstavuju zeleznou trubku prumeru 80mm a v ni navarena druha prumer asi 50mm a je jako spiralovite struhadlo. Ma to roztacet a urychlovat plyny do "absorberu" ktery je vlastne tzv. pruchozi tlumic jako je ten hrnec na lade co psal Marek, "ladene vyfuky" treba i madar-vservouci. Rezonator jsem nezkousel, madara ano a je to s nim lepsi. Jak to ma nakreslene Pool, by to asi bylo peklo a ten vykon by sel fakt dolu, ale kdyby bud za ten kohout nebo pred nej navaril ten origo "absorber" tak by to uz mohlo jit.Bylo by to prepinani mezi serii a ladakem principielne podobny madarum(vyfukum) ne tem klukum s turbam v kazde kapse.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
- Kontaktovat uživatele:
no s tym jazdenim bez vyfuku, na treningoch vo vsetine nam na facku odpadol stredny diel vyfuku na tom spoji pod autom, je to podobne ako u zigula, stalo sa to pod plynom v kopci a auto cuklo a stratilo vykon, a to dost citelne...
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
kto si pamata prvy Ladazraz v Trnave ked sme tam so Stevom na mojom Orechovi zhodili vyfuk, nechali sme len prvy diel, koncilo to pod spolujazdcom, tak vie ako to "taha"
Mali sme tam aj sprint, prave tuto so Salwom a tam mi to dal
Teraz idem davat robit vyfuk na Nivu, s tym ze sa musi skratit a vyustit pred zadnym kolesom(koli LPG), tak som zvedavy ako sa s tym odbornici poperu. Asi to bude vyzerat: zvody(4/2/1), katalyzator,rezonator,tlmic a rovno vyustenie. Som sam zvedavy.
Teraz idem davat robit vyfuk na Nivu, s tym ze sa musi skratit a vyustit pred zadnym kolesom(koli LPG), tak som zvedavy ako sa s tym odbornici poperu. Asi to bude vyzerat: zvody(4/2/1), katalyzator,rezonator,tlmic a rovno vyustenie. Som sam zvedavy.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
-
- Kontaktovat uživatele:
Dufam ze aj kat bude sportovyMajo píše:kto si pamata prvy Ladazraz v Trnave ked sme tam so Stevom na mojom Orechovi zhodili vyfuk, nechali sme len prvy diel, koncilo to pod spolujazdcom, tak vie ako to "taha"
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
To kazkodapadne. Ja nestacil v kabine vetrat, i kdyz se mi rozpojil vyfuk az za "nohavicema"Marek píše:Pěknej puch do kabiny.SalWador píše:Nebo zkus jet uplne bez vyfuku (treba jen se svodama).
No jo, na to si pamatuji, je to i natocene. Bylo to poprve a naposledy, co jsem na sprintu pojel velkyho Maja.Majo píše:V Trnave ked sme tam so Stevom na mojom Orechovi zhodili vyfuk, nechali sme len prvy diel, koncilo to pod spolujazdcom, tak vie ako to "taha". Mali sme tam aj sprint, prave tuto so Salwom a tam mi to dal.
SalWador
SalWador píše:To kazkodapadne. Ja nestacil v kabine vetrat, i kdyz se mi rozpojil vyfuk az za "nohavicema"Marek píše:Pěknej puch do kabiny.SalWador píše:Nebo zkus jet uplne bez vyfuku (treba jen se svodama).
No jo, na to si pamatuji, je to i natocene. Bylo to poprve a naposledy, co jsem na sprintu pojel velkyho Maja.Majo píše:V Trnave ked sme tam so Stevom na mojom Orechovi zhodili vyfuk, nechali sme len prvy diel, koncilo to pod spolujazdcom, tak vie ako to "taha". Mali sme tam aj sprint, prave tuto so Salwom a tam mi to dal.
nam to jednou vypadlo ten vyfuk přimo u objimky u motoru a takhle z tim se jezdilo deně 45 km až jednou chytl zapomenutej hadr tak se to opravila
pred mesiacom som daval robit nerezovy vyfuk a bol som mudry ze ten rezonator tam netreba a tiez to bez neho bude lacnejsie... chalan co to robil ma rychlo vyviedol z omylu ze vraj na atmosferickom motore davat prec rezonator moze byt jedine na skodu a rozhodne to nepomoze vykonu ani krutiacemu momentu...
2103, 2103