![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátor: Moderátoři
... definujte niekto co su upravy a co nieMajo píše:NEBLBNI, zadne jine upravy? Neprehanaj![]()
Hehe, já jsem vyváz, já nic, já muzykantradek mb píše:.... vy tajnůstkáři z Brna
Jojo. Založím. Ale až budu mít víc fotek a tak. Teďka bych tam neměl moc co dát.Laďuša píše:Hurikáne, založ si téma v kulatej řadě, tady je to takový "schovaný"
To máš naprostou pravdu. Fotil jsem to jen tak narychlo a už byla skoro tma. V tomto počasí se pěkné fotky dělají těžko.Laďuša píše:No teda, naživo je to sakra pěknější...
Laďuša píše:Jo a chlape, co jsi tam lamentoval, že je neoriginální??
No však já jsem to taky na světle ani nevidělHurikán píše:To máš naprostou pravdu. Fotil jsem to jen tak narychlo a už byla skoro tma. V tomto počasí se pěkné fotky dělají těžko.Laďuša píše:No teda, naživo je to sakra pěknější...
Tak možná si něco pletu, ale zdálo se mě, že jsi tam něco kritizoval... No asi zrovna tutoHurikán píše:Laďuša píše:Jo a chlape, co jsi tam lamentoval, že je neoriginální??![]()
![]()
O ničem mimo brzdových hadiček a zadních pneumatik nevím.
Doporučuji pustit se do renovace, přece nebudu sám kdo se rozhodl totálně rekonstruovat značně opelichanou 2101 r.v. 1972.Hurikán píše:Tak to je právě věc, kterou nyní řeším. 02 bych se zbavoval nerad. Uvidíme. Budu muset učiniti zásadní, politické rozhodnutí.Rád bych zachoval a zrenovoval i 02, ale bude to asi vééééééééélmi těžké.
![]()
Ano ano, taky jsem na ten tlak koukal....po nastartování si studenej držel 4..teplej volnoběh kolik že to Hurikán povídal? 2?.. No, vždyť je to vlastně funglový auto.... Ale stejně si myslim, že 6 už je moc... Podle chytrých knih má být provozní 3,4 - 4,4....Honza 21061 píše:......
Co mě velmi fascinovalo, jak nový motor tlačí vysoko tlak oleje- v otáčkách, kdy ten můj rozhrkaný prskolet udělá na ukazateli sotva 2 při novém oleji, tento ukazoval kolem 4 a dle Hurikánových slov chodí při vyšších otáčkách až k 6......
Neboj, sám nejsiMichal Pokorný píše:přece nebudu sám kdo se rozhodl totálně rekonstruovat značně opelichanou 2101