Za to som si ale všimol, že pri zapnutí svetiel sa mi vždy znížia otáčky motora (pri neutrály). Je to normálne?? Otáčkomer nemám, takže neviem povedať o koľko, ale je to počuť.Vašátor píše:Já už se začínal bát, že to bude jinakmiso2087 píše:Inak Vašátore, mal si pravdu, v tej polohe svetlá naozaj nesvietia. Všimol som si to až včera večer pri parkovaní.
Nejdou vypnout světla.
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
jde to i na otackomeru poznat. proste svetla sou zatez pro altik a tudiz i pro celej motor. zajimavy ze v rakousku sviceni porad prej zrusili z ekologickych duvodu
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Mmj. jak asi funguje indukčka, žeKoko Loko píše:OT To jen vtip, na Hurikánův vtípek jsem reagoval svým nemístným vtípkem, mmj. při zapnutí a vypnutí ss proudu dojde ke změně, která se naindukuje.
Jj, ale co teprv větrák topení, tam je to sakramentsky znátmiso2087 píše: pri zapnutí svetiel sa mi vždy znížia otáčky motora (pri neutrály). Je to normálne
A jinak, Karle, referuj, co se děje???
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás