ako vybrat struny? pre znizenie podvozku
Moderátor: Moderátoři
myslim ze ano. rekli to v cs autolade kdyz se tam na to byli ptatLada 21053 píše:myslíš jako přímo z Ruska od AvtoVAZ ??? Jestli jo, tak to zkusímMaysner píše:musel by bejt papir od vyrobce ze to na to schvalil
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
- Jozef Matuška
Neserta ma, ja chci 13x5,5" a vy mi pisete, ze 14" nejsou problem? V CS jo a kdyz sem se tu ptal na mail do AvtoVAZu, tak me vsichni vyfakovali Hop uz tam pis
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
- Jozef Matuška
- Jozef Matuška
no v prípade Lady si Roman dal do žiadosti 185/60 o inom rozmere v rámci 14"kolesa nehovoril nič. ( ale je možné si dať do žiadosti aj iné rozmery na 14"disk, či vyhovejú, neviem)Žiadosť s kópiou TP má už poslané momentálne čaká na zaslanie výnimky a ide to zapísať do TP, keď to bude mať hotové dám vedieť
- Jozef Matuška
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Ano vyborne, kdo mi perfektne seridi odklon, zaplatim mu 1000,- dojedu kamkoli.Wejra píše:odklony!!!
K te legalizaci, driv nas za to vsichni tady kamenovali, 195/45 R14 by zapsat asi nesly co???
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
ja mam 13" 175/50 a furt ma buzeruju, neznasam ichMino píše:vykasli sa na zapis kolies do TP, nepotrebujes tospider-wifi píše:A este mam otazku?...ked si pojdem dat zapisat kolesa do TP schvalia mi ich ci sa budu sprajcovat a kolko stoji taky prepis..diky
ja jazdim normalne na 15 elektronoch a uz ma x krat zastavili policajti ale na kolesa mi nepovedali ani pol slova iba buzerovali za vsetko ostatne ale za kolesa ani raz
moc casto sem nechodim takze ak neodpisujem treba mi napisat na emajl: sikma.skorica@gmail.com
- Jozef Matuška