Co to je ?
Moderátor: Moderátoři
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Takže to bylo RADAROVÉ čidlo ! z malého radaru na měření rychlosti a vzdálenosti velice zajímavý výrobek dá se dát na kolo , do kapsy při turistice ,nebo za sklo auta a ono to měří rychlost,vzdálenost ,čas , všelijaké průměry,a když se s tím postavíte k silnici tak to měří rychlost jedoucích aut dokonce měří i rychlost na lodi nebo tekoucí vody v řece.
Tady jsou fotky:
Tady jsou fotky:
To chci, kde se to da splasit?Saša píše:Takže to bylo RADAROVÉ čidlo ! z malého radaru na měření rychlosti a vzdálenosti velice zajímavý výrobek dá se dát na kolo , do kapsy při turistice ,nebo za sklo auta a ono to měří rychlost,vzdálenost ,čas , všelijaké průměry,a když se s tím postavíte k silnici tak to měří rychlost jedoucích aut dokonce měří i rychlost na lodi nebo tekoucí vody v řece.
Tady jsou fotky:
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
Teť jsem na to našel odkaz http://www.cykloexpert.cz/tachometry/?offset=54
Je to níž v nabídce.
Bohužel to měří jen do 100 km/h(99),
Ovšem s vlastním čidlem se dají dělat divy.
Je to níž v nabídce.
Bohužel to měří jen do 100 km/h(99),
Ovšem s vlastním čidlem se dají dělat divy.
- Michal Pokorný
No, nebudu zas tak náročnej, stačí tedy alespoň v jakém oboru to asi tak mohlo sloužit - Koko Loko nenapovídej Ale teď už jsem napověděl hodně. A s tím filtrem , hm no v podstatě je to spíš takový opak filtru, spíše to hledá volnou cestu (tu správnou) , kterou většinou najde a kdyby náhodou ne, tak udělá nějaká opatření. No, když tak přemýšlím v podstatě bys i mohl mít téměř pravdu
- Michal Pokorný
Tušil jsem, že to bude něco od spojařu ( matně jsem si vzpomněl, kde jsi pracoval ), ale radši jsem držel hubuMichal Pokorný píše:No, teda !!! Joo!!!Dusan píše:Zeby telekomunikacie.... nejake volič ?
Je to linkový volič pobočkové ústředny UTU (obdoba státní ústředny P 51)
P 51 nebo-li "PEPINA" Nejslavnější a nejrozšířenější telefonní ústředna v Československu.
- Michal Pokorný