Myslíš niečo takéto, nie? http://fiat-125.autobazar.eu/card.php?id=312525Majo píše:trochu som sa hral so skicarom:
II prírastok v zbierke Sida a Doktora
Moderátor: Moderátoři
tak todle je neco otresnyho, ted sem, se lekl ze sem skoro spadl z toho kresla ve kterym sedim, ta znicena 06ka, teda aspon mi to tak prislo ze je to 2106. jinak majo, pouzijes na to krom kastle jeste neco ze zigula? kdyz chces napravu ze suzuki, motor z lancie nebo fiata
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
Chatka 12 forever
No Majo, robotu si si vymyslel zaujímavú. Držím palce. Som zvedavý na výsledok.
Saynerm: ten Fiat vyzerá ozaj otrasne, máš pravdu, ale predpokladám, že Majo odvedie precíznejšiu robotu. Takže výsledok bude nielen funkčný, ale aj esteticky zaujímavejší.
Saynerm: ten Fiat vyzerá ozaj otrasne, máš pravdu, ale predpokladám, že Majo odvedie precíznejšiu robotu. Takže výsledok bude nielen funkčný, ale aj esteticky zaujímavejší.
Nikita II, 1974
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ano ano, od Maja se přeci už ani nic jinýho nečekáMyso píše:booooze teraz nanho nakladte tie najvyssie naroky a ze kym sa to nebude lesknut nech sa s tym na verejnosti ani neukazuje a moze to zabalit rovno
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
chudak, co kdybysme ho aspon pochvalili?Laďuša píše:Ano ano, od Maja se přeci už ani nic jinýho nečekáMyso píše:booooze teraz nanho nakladte tie najvyssie naroky a ze kym sa to nebude lesknut nech sa s tym na verejnosti ani neukazuje a moze to zabalit rovno
podle me se ti to povede, drzim palce a at se nikola hezky povede, ja ti verim, a ona nejspis taky
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
Chatka 12 forever
BlackJack used stye
БлацкЯцк
Chatka 12 forever
No dnes som trosku zapracoval a spojazdil povodny motor 1200...
nahodil som akusi hlavu co som nasiel v zasobach, uz to chodi samo...
Ten s tou Fiatkou je inak od nas
Byva odo mna zhruba 5 kilometrov a vlastne on ma utvrdil v tejto myslienke - prave ked sme to tahali domov vozil sa po poli
Ked sa nieco robi s minimalnymi nakladmi, tak to potom aj tak vyzera...
Ovela lepsi vysledok nepredpokladam
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele: