Moderátor: Moderátoři
Nevím, kterej je Kopp, ani jestli byl ten příspěvek pro mě - ale mám origo dílenskou příručku, katalog dílů a pak takovou tu červenou knihu formátu A4...Luděk Musil píše:To Radek: Ty máš doma Koppa? Jak to, že to nevím
? Příležitostně mě ho pučíš, abych si ho mohl aspoň obdvě nebo občtyři stránky prolistovat nebo i přečíst
. L.
Sorry, Pátrač je taky Radek.Radek píše:Nevím, kterej je Kopp, ani jestli byl ten příspěvek pro mě - ale mám origo dílenskou příručku, katalog dílů a pak takovou tu červenou knihu formátu A4...
Luděk Musil píše:Sorry, Pátrač je taky Radek.
Tak to nemám - ta moje kniha je taková červená, ale nápis Jak na to na ní myslím, je.Luděk Musil píše:Ten Kopp je tak 1 - 1,5 cm tlustej větší formát A4 s, tuším, zelenou vazbou a nápisem JAK NA TO s obrázkem 2105 . . . . . . . . . nebo tak nějak. L.
No tak Jak na to od Koppa mám doma a byl myslím ve dvojím vydání. Já osobně mám doma ten červený ( byl ještě zelený) Stačí říct na půjčení teoreticky není problém ale celkem dost to používám. Teď zrovna kvůli tomu karbecu. Jo jinak do scanneru se mi to vleze (sice tak tak) ale hodlám to oscanovat. Dal jsem si závazek že každej den udělám alespoň 20 stran. Takže když vydržíš tak 14 dní tak ti to dám na CD i s tím Tůmou. Toho scanuji přednostně.Radek píše:Luděk Musil píše:Sorry, Pátrač je taky Radek.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to je dobrý.
Tak to nemám - ta moje kniha je taková červená, ale nápis Jak na to na ní myslím, je.Luděk Musil píše:Ten Kopp je tak 1 - 1,5 cm tlustej větší formát A4 s, tuším, zelenou vazbou a nápisem JAK NA TO s obrázkem 2105 . . . . . . . . . nebo tak nějak. L.
O novejsich typech (1.7i) tam je snad jen stranka a to este stylem ze se vyrabeli...Jinak tam nic o tom neni, o AXTECu tam neco je.Nebo je jeste nejake nove vydani?Wolf píše:Ac mam, jako skalni priznivec, literatury o Ladach pomerne dost, nedalo mi to a koupil jsem si posledni vydani Tumy. Je to jiz doplneno o vsecny typy asi do roku 1995, takze pokud ma nekdo novejsi typy (AXTEC, AFR) vrele doporucuji. W.
Pokud možno nascanuj v odstinech šedi v rozlišení 150 DPI ať to má stejnej formát jako to co už mám hotovo. Pak bych to k tomu třeba přišoupl ať je ta literatura kompletně na jednom dvd. Pro všechny kdo o to budou mít zájem. Zkonvertuju to po jednotlivých knihách do PDFdrgi píše:chlapi,
ja som sa za 90 korun dostal k 'Vaz 2105 -2104 Navod k provozu a udrzbe' od Avtoexport SSSR Moskva. Je to taka hneda 100 stranova A5 knizka. V dohladnej dobe sa to chystam oskenovat a zavesit niekde na web, dam vam vediet.
drgi