Blizzard od EMIho
Moderátor: Moderátoři
Pěkné, pěkné
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
Lehce diskutabilní hláška v porovnání s maskou a zrcátkama....nicméněž na tuto auto stejně mají navštívit liťáky, takže chromofilovéEMI píše:...chromofilní návštěvníky fora určitě nadchnou moje nové chromované poklice kol
Ale chválim tě, vypadá fajně, jen tak dál. Btw. jak se tě líbí vejfuk?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
S tímto moc nesouhlasím, s elektrikou v mém žiguliku nepamatuji jediný problém (odpouštím mu nedobíjení když bylo venku asi 40stupňů ve stínu), ve srovnání s otcovou Fabií kde žárovky odcházej jak na běžícím páse a kdejaká elektricky ovládaná blbost nefunguje...Honza 21061 píše:Plaším možná přehnaně, ale kvůli zkušenostem na mém autě, kdy elektrosoustavě nedůvěřuji tak, jako v jiných autech jiných značek. Zdá se mi taková chatrná...
Můj názor je takovej, že dokud se něco nepodělá tak elektrika funguje bezvadně (ono jí tam zas tolik není ), ale jakmile se něco podělá, tak už se těch problémů člověk nezbaví (trošku OT, ale byla tu o tom řeč...)
To Emi: Černé prahy jsou moc hezké, v kombinaci s tmavě červenou je to opravdu nádhera!
Co se týče alternátoru tak ten je konstruován tak, že bych se problému s nedostatkem energie opravdu nebál...
Naposledy upravil(a) Pajas dne stř říj 10, 2007 14:18, celkem upraveno 2 x.
LADA 2106:
1978 - 1996 majitelem můj děda
1996 - 2006 majitelem můj táta
2006 - 2009 majitelem já
Čest její památce...
1978 - 1996 majitelem můj děda
1996 - 2006 majitelem můj táta
2006 - 2009 majitelem já
Čest její památce...
Laďuša:
Ty černý prvky naopak zdůrazňujou sportovní nádech vozu to však ale tobě připomínat nemusim
Jinak vejfuck zakoupenej od LRRH zatim šlape skvěle a sem s nim spojojenej
uvidíme co na něj budou říkat strážcí zákona??
Ty černý prvky naopak zdůrazňujou sportovní nádech vozu to však ale tobě připomínat nemusim
Jinak vejfuck zakoupenej od LRRH zatim šlape skvěle a sem s nim spojojenej
uvidíme co na něj budou říkat strážcí zákona??
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
foto
tady sem si dovolil ještě pár foteček ze stavby
Výfuk, mnou pracovně nazývaný Paganini (jinak Paragi) má atest a normálně s ním projdeš technickou. Mě s ním stavěli několikrát a žádný problém.
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
takže nové info: v sobotu jsem jel a do cesty mi vběhlo cca ve 100 km/h stádo divokých prasat co přebíhaly silnici
škody: maska praskla, no a dveře a blatník se budou muset trochu poklepat
jinak ty divočácí utekly .... takže mam i po guláši
škody: maska praskla, no a dveře a blatník se budou muset trochu poklepat
jinak ty divočácí utekly .... takže mam i po guláši
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Kancí jedni
Tak ať to máš brzo jako nový
Tak ať to máš brzo jako nový
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Bud rád, že to odnesly jen trochu plechy, to mohlo dopadnout hodně zle. Abych pravdu řekl, ty zvířata přes cestu mě pěkně s.rou, vím, byly tady dříve, než jakékoliv auto, ale stejně, běhají vždy, když něco jede! A ještě k tomu stádo sviní...
Přeju Ti, abys to dal co nejdříve do parády a hodně síly k tomu!
Známý jel před pár lety s parádním Citroenem XM, napravo od něj byl svážek a najednou se před ním objevilo stádo prasat, ale bylo to takové zvláštní, protože odnikud nepřibíhaly, ale najednou z toho svahu jakoby spadly rovnou na silnici před ním. Asi 3 převálcoval a skončil mimo silnici na střeše a krásný Citroen byl určen do šrotu.
Naštěstí jemu se nic nestalo, ale asi po něm ten osud opravdu šel, protože zakrátko měl smrtelnou nehodu s nákladákem...
Přeju Ti, abys to dal co nejdříve do parády a hodně síly k tomu!
Známý jel před pár lety s parádním Citroenem XM, napravo od něj byl svážek a najednou se před ním objevilo stádo prasat, ale bylo to takové zvláštní, protože odnikud nepřibíhaly, ale najednou z toho svahu jakoby spadly rovnou na silnici před ním. Asi 3 převálcoval a skončil mimo silnici na střeše a krásný Citroen byl určen do šrotu.
Naštěstí jemu se nic nestalo, ale asi po něm ten osud opravdu šel, protože zakrátko měl smrtelnou nehodu s nákladákem...
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
Jo prasatka sou dobry, na konci minuly zimy jedno bracha sejmul s peugeotem (ta svine mela prej pres 100 kilo) a myslim, ze to docela valil - skoda 80k ....
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One