Blizzard od EMIho
Moderátor: Moderátoři
Blizzard od EMIho
Takže jelikož Jedovnice mi nevyšla tak nebyl čas ani ukázat moje auto. Udělal sem na něm trochu změn tak dávam fotky k náhledu... připomínky sem !!!!!!
Pro informaci takovej malej přehled:
VAZ 21061
1984
220 000 km
co vy na to??
Pro informaci takovej malej přehled:
VAZ 21061
1984
220 000 km
co vy na to??
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
...
...chromofilní návštěvníky fora určitě nadchnou moje nové chromované poklice kol
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný Blizzard, já ho pamatuji na Trnavě ještě bez těchto úprav.
EMI, docela by mě zajímalo, jestli se Ti při rozsvícení všech těch světel nezastaví motor nedostatkem elektřiny? Tak nějak si nedovedu představit v této situaci moji nabíjecí soustavu, i když po výpadku původního alternátoru jsem sehnal silnější (myslím 53 nebo 57 A) místo dosavadních 42 A.
[ Komentář přidal: Luděk Musil: po říjen 08, 2007 15:45 ]
Mmmm - myslím, že když to spočítáš - tak ještě zbude nějaká ta Watta na baterku .
Hlavní světla (4x60) pomocný dálky (2x55) pomocný mlhy (2x55), obrysovky, koncovky, palubky (15x4) ...... to je cca .....520 W. A i ten "nejslabší" altík dává 580 W (ale ne ve volnoběhu ). Ale toto je příspěvek OT . L.
EMI, docela by mě zajímalo, jestli se Ti při rozsvícení všech těch světel nezastaví motor nedostatkem elektřiny? Tak nějak si nedovedu představit v této situaci moji nabíjecí soustavu, i když po výpadku původního alternátoru jsem sehnal silnější (myslím 53 nebo 57 A) místo dosavadních 42 A.
[ Komentář přidal: Luděk Musil: po říjen 08, 2007 15:45 ]
Mmmm - myslím, že když to spočítáš - tak ještě zbude nějaká ta Watta na baterku .
Hlavní světla (4x60) pomocný dálky (2x55) pomocný mlhy (2x55), obrysovky, koncovky, palubky (15x4) ...... to je cca .....520 W. A i ten "nejslabší" altík dává 580 W (ale ne ve volnoběhu ). Ale toto je příspěvek OT . L.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
hergot dalsi co ma ten hezky spoiler pod naraznik a ja ho proste nesezenu...
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Ano je to tak jak počítá Luděk, ale pokud se připočte např rádio atd., tak už sme asi na hraně. Jinak rozsvícení všech světel najednou v praxi moc nepřipadá. Osobně používam ty přídavný dálkový jenom na probliknutí a mlhovky sem nepoužil asi co to auto mam no a pokud by sme ty světla řešili z hlediska vyhlášky tak to se dostáváme úplně někam jinam
Jinak pokud jde o ten spojler nebo chcete-li lízátko, tak měl sem dva a jeden prodal, takže určitě jsou, stačí hledat
Jinak pokud jde o ten spojler nebo chcete-li lízátko, tak měl sem dva a jeden prodal, takže určitě jsou, stačí hledat
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Jelen: Ty už musíš mít poklice na jednu sadu zimních, jarních, letních a podzimních kol. Škoda, že všichni ostatní na nich tolik lpí, poklicemi Tě mohl zavalit celý Ladaklub. (omluva za OT)
EMI: Počkej v zimě za mlhy, stěrače, větrák, rádio, mlhovky přední i zadní... Plaším možná přehnaně, ale kvůli zkušenostem na mém autě, kdy elektrosoustavě nedůvěřuji tak, jako v jiných autech jiných značek. Zdá se mi taková chatrná...
EMI: Počkej v zimě za mlhy, stěrače, větrák, rádio, mlhovky přední i zadní... Plaším možná přehnaně, ale kvůli zkušenostem na mém autě, kdy elektrosoustavě nedůvěřuji tak, jako v jiných autech jiných značek. Zdá se mi taková chatrná...
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Křečík Barbuška