Jedovnice 2007 - hodnocení srazu
Moderátor: Moderátoři
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Sraz byl uplně super, na chatce 12 to opravdu žilo, projižďka do Brna a zpět byla super , jizda zručnosti, minigolf, atd....jedine co mě hodně mrzi je že už sraz zkončil
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
to som nepočul, aby motorkár zdržoval žiguliaka.....Tommel píše:....projižďka do Brna a zpět byla super ....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
jo chata 12 treba ju za rok slovaci zase zabavej a rozjedem to tam s nema znovu tam to proste zilo a nemelo chybu. prej nas tam bylo ve ctvrtek vecer na te male verande 19 neuveritelny. vim snad jen o 11ti
sraz byl proste super. bylo toho tolik ze sem se par soutezi ani nezucastnil(a to sem chtel soutezit ve vsem ). skoda toho deste co nas az do patecniho poledne nenechal na pokoji( byl sem donucen i na ten zachod jet autem. kdo by vyhazel kvuli destniku celej kufr v tom pocasi ze jo ). nakonec se to umoudrilo a bylo to supr. patecni projizdka do brna a zpet taky povedena(skoda ze nas ten motorkar brzdil ). celej sobotni program byl dost nabitej. dokonce sem jen tak tak stihal spanilku. a asi sem byl jeden z mala co Markovi nepodekoval za praci na motoru(nebo si aspon myslim ze jsem zapomel) a proto mu timto dekuji. po zime uz snad nebudu mit nejhlucnejsi strikacku
myslim ze uz sem toho napsal dost i kdyz to byl ctyrdenni sraz tak utekl moc rychle. to louceni nemam nikdy rad. vzdy je potom doma takova nuda
sraz byl proste super. bylo toho tolik ze sem se par soutezi ani nezucastnil(a to sem chtel soutezit ve vsem ). skoda toho deste co nas az do patecniho poledne nenechal na pokoji( byl sem donucen i na ten zachod jet autem. kdo by vyhazel kvuli destniku celej kufr v tom pocasi ze jo ). nakonec se to umoudrilo a bylo to supr. patecni projizdka do brna a zpet taky povedena(skoda ze nas ten motorkar brzdil ). celej sobotni program byl dost nabitej. dokonce sem jen tak tak stihal spanilku. a asi sem byl jeden z mala co Markovi nepodekoval za praci na motoru(nebo si aspon myslim ze jsem zapomel) a proto mu timto dekuji. po zime uz snad nebudu mit nejhlucnejsi strikacku
myslim ze uz sem toho napsal dost i kdyz to byl ctyrdenni sraz tak utekl moc rychle. to louceni nemam nikdy rad. vzdy je potom doma takova nuda
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Moc se rozepisovat nebudu.
Byl jsem na srazu bohůžel teprv od soboty od rána, takže neměl jsem zas až tolik času poznat vás všechny a blíž, ale chtěl jsem poděkovat hlavně:
Pátračovi za organizaci!!!
Luďkovi Musilovi za skvělé monology a příběhy
Sašovi za krátkodobé zapůjčení heveru
A taky bych ctěl poděkovat všem, za skvělou spanilou jízdu a neskutečně perfektní atmosféru při krátkém LADAtestíku večer v sobotu v hospodě u Vlka
Byl jsem na srazu bohůžel teprv od soboty od rána, takže neměl jsem zas až tolik času poznat vás všechny a blíž, ale chtěl jsem poděkovat hlavně:
Pátračovi za organizaci!!!
Luďkovi Musilovi za skvělé monology a příběhy
Sašovi za krátkodobé zapůjčení heveru
A taky bych ctěl poděkovat všem, za skvělou spanilou jízdu a neskutečně perfektní atmosféru při krátkém LADAtestíku večer v sobotu v hospodě u Vlka
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Matias2: 3x ročně je sraz Hlavní, z toho v Jedovnici je pouze 1x za rok takhle na podzim.
Zbylé dva jsou na jaře v Čechách, v létě v Trnavě.
Ostatní srazy jsou několikrát do roka a záleží na iniciativě několika jedinců, zpravidla z blízkých krajů, kteří se na nějakém tom srazu (v drtivé většině jednodenním) dohodnou...
Vzhledem k Tvému bydlišti myslím nebude problém navštěvovat schůze Brněnské sekce klubu (viz. rubrika Malé srazy), jsem přesvědčený, že jistě neodmítnou Tvou účast.
----------
Ještě jsem zapomněl dopsat k prvnímu příspěvku takovou zajímavost... Pár lidí se včera odpoledne divilo, proč jsem po příjezdu ze spanilky stále přeparkovával auto a nakonec nahoře na cestě popojížděl sem a tam, pootáčel jsem anténu do všech možných směrů a neustále sakroval. Nezbláznil jsem se, ale ztratil se mi signál rakouského rádia Wien, jehož program a hudební styly se málokdy sejdou a tak moc mi padnou do ucha. Slyšel jsem tam za 4 hodně z toho, co jsem dávno považoval za ztracené a slyšel to naposledy třeba před 7 lety. Dokonce jsem rádio nevypínal ani v noci a nechal ho hrát jako kulisu ke spaní. Důkaz, že opravdu bylo skvělé, může poskytnout Michal Pokorný, který ho při poslední noci také nechal na spaní zapnuté. To je tedy další část vydařeného srazu: Rádio Wien! Mimochodem, poslouchal jsem ho i v Trnavě.
Zbylé dva jsou na jaře v Čechách, v létě v Trnavě.
Ostatní srazy jsou několikrát do roka a záleží na iniciativě několika jedinců, zpravidla z blízkých krajů, kteří se na nějakém tom srazu (v drtivé většině jednodenním) dohodnou...
Vzhledem k Tvému bydlišti myslím nebude problém navštěvovat schůze Brněnské sekce klubu (viz. rubrika Malé srazy), jsem přesvědčený, že jistě neodmítnou Tvou účast.
----------
Ještě jsem zapomněl dopsat k prvnímu příspěvku takovou zajímavost... Pár lidí se včera odpoledne divilo, proč jsem po příjezdu ze spanilky stále přeparkovával auto a nakonec nahoře na cestě popojížděl sem a tam, pootáčel jsem anténu do všech možných směrů a neustále sakroval. Nezbláznil jsem se, ale ztratil se mi signál rakouského rádia Wien, jehož program a hudební styly se málokdy sejdou a tak moc mi padnou do ucha. Slyšel jsem tam za 4 hodně z toho, co jsem dávno považoval za ztracené a slyšel to naposledy třeba před 7 lety. Dokonce jsem rádio nevypínal ani v noci a nechal ho hrát jako kulisu ke spaní. Důkaz, že opravdu bylo skvělé, může poskytnout Michal Pokorný, který ho při poslední noci také nechal na spaní zapnuté. To je tedy další část vydařeného srazu: Rádio Wien! Mimochodem, poslouchal jsem ho i v Trnavě.
Naposledy upravil(a) Honza 21061 dne ned zář 30, 2007 20:09, celkem upraveno 2 x.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
My už jsme taky doma, ikdyž s menším zpožděním, protože jsme měli ještě mezipřistání.
K hodnocení srazu už snad ani není co dodat, protože vše už bylo řečeno. Tak že děkuju všem za organizeci jak srazu, tak i soutěží a všem co přijeli, ať už to bylo na celou dobu, nebo na jeden den. Těším se na další setkání.
K hodnocení srazu už snad ani není co dodat, protože vše už bylo řečeno. Tak že děkuju všem za organizeci jak srazu, tak i soutěží a všem co přijeli, ať už to bylo na celou dobu, nebo na jeden den. Těším se na další setkání.
Stejně jako všichni přede mnou, i já jsem plný skvělých dojmů.
Byla to prostě nádherná akce.
Díky Luďkovi, Patračovi, Vašátorovi, a dalším, kteří přispěli k bezchybné organizaci a skvělé pohodě.
Mimo to speciál dík Ivovi za kryty zadních lamp na mojeho milovaného žluťáčka 02 (tenhle měsíc musíme na STK, takže se to moc hodí),
a další speciál dík KokoLokovi za hadicovou sponu, která pro mě v tu chvíli měla cenu zlata.
Tak doufám, že všichni dojeli ve zdraví domů, a můžeme se těšit na další setkání výborných lidí kolem LADY.
Byla to prostě nádherná akce.
Díky Luďkovi, Patračovi, Vašátorovi, a dalším, kteří přispěli k bezchybné organizaci a skvělé pohodě.
Mimo to speciál dík Ivovi za kryty zadních lamp na mojeho milovaného žluťáčka 02 (tenhle měsíc musíme na STK, takže se to moc hodí),
a další speciál dík KokoLokovi za hadicovou sponu, která pro mě v tu chvíli měla cenu zlata.
Tak doufám, že všichni dojeli ve zdraví domů, a můžeme se těšit na další setkání výborných lidí kolem LADY.
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Video pořizeno cestou do kempu http://youtube.com/watch?v=M4emx_rliZ0 pomala, klidna a pohodova jizda
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Zkus to najít pomocí volby "hledat", několikrát se to tady na fóru řešilo v různých tématech. Pokud nepořídíš, tak se nějak domluvíme a zkusím Ti to popsat. Je to trochu na delší psaní a ne v tomto tématu.matias2 píše:Honza 21061: jo díky ! a mám ještě dotaz jak si mám vložit foto mého auta aby bylo vidět !
Každopádně adminové (resp. vyřizuje to asi jen Myšo) jsou nejradši, pokud pošleš fotku přímo jim a oni to vloží na fórum. V minulosti byly problémy se zobrazováním fotek, které se nahrávají z různých speciálních serverů, kam se dají uložit.
-----------------
ad Video: Tommeli, já chci mít kamaráda, ne se jednou dozvědět, že je o jednoho míň... Ale jinak pěkný, co víc dodat...
Naposledy upravil(a) Honza 21061 dne ned zář 30, 2007 20:36, celkem upraveno 1 x.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno