Jedovnice 2007 - hodnocení srazu
Moderátor: Moderátoři
Jedovnice 2007 - hodnocení srazu
Tak, a je po srazu......................
Jsem už doma a na rozdíl od mnohých z vás, kteří se ještě veselejí v kempu, mohu napsat své dojmy už teď.
Za sebe říkám - jsem nadšen!!!
Sraz se mi neuvěřitelně líbil, dlouho jsem se tak skvěle nepobavil a nepoměl jako právě dnes. Fantastická atmosféra, příjemný program se spoustou akcí, prima lidé s obrovskou energií, s nimiž jsem si dobře popovídal - věřte, mnohé z vás jsem opět moc a moc rád viděl.
Některým jsem měl možnost pomoci s trabli jejich miláčků (za finanční odměny mnohokráte děkuji) a věřím, že jsem jim byl co platný a neinvestovali svých posledních pár korun zbytečně.
Až s dojetím a skoro slzami v očích jsem přijímal vaše vstřícná uvítání a kamarádská podání rukou. Moc mě těší, že mě pořád berete mezi sebe jako sobě rovného člena, přestože už si vozím svou línou prdel v jiném autě, a že je to vlastně pořád stejné jako v dobách, kdy jsem na srazy jezdil modrou "starou dámou".
Počasí přálo až překvapivě, tak pěkně v posledních několika dnech fakt nebylo a přiznám se, že ještě v pátek ráno jsem měl velké obavy - naštěstí se nenaplnily.
Takovéto srazy se mi líbí, takovýmto srazům chci býti přítomen.
Děkuji všem zúčastněným za to, že jsem mohl v jejich přítomnosti a blízkosti strávit velice příjemný víkend, dík patří pořadatelům srazu, především Luďkovi a Pátračovi, za jejich celodenní program v kempu a prohlídku jeskyní (kde jsem k mé lítosti a smůle bohužel chyběl) a těším se na další takový LADAsraz (třeba už na jaře).
Jsem už doma a na rozdíl od mnohých z vás, kteří se ještě veselejí v kempu, mohu napsat své dojmy už teď.
Za sebe říkám - jsem nadšen!!!
Sraz se mi neuvěřitelně líbil, dlouho jsem se tak skvěle nepobavil a nepoměl jako právě dnes. Fantastická atmosféra, příjemný program se spoustou akcí, prima lidé s obrovskou energií, s nimiž jsem si dobře popovídal - věřte, mnohé z vás jsem opět moc a moc rád viděl.
Některým jsem měl možnost pomoci s trabli jejich miláčků (za finanční odměny mnohokráte děkuji) a věřím, že jsem jim byl co platný a neinvestovali svých posledních pár korun zbytečně.
Až s dojetím a skoro slzami v očích jsem přijímal vaše vstřícná uvítání a kamarádská podání rukou. Moc mě těší, že mě pořád berete mezi sebe jako sobě rovného člena, přestože už si vozím svou línou prdel v jiném autě, a že je to vlastně pořád stejné jako v dobách, kdy jsem na srazy jezdil modrou "starou dámou".
Počasí přálo až překvapivě, tak pěkně v posledních několika dnech fakt nebylo a přiznám se, že ještě v pátek ráno jsem měl velké obavy - naštěstí se nenaplnily.
Takovéto srazy se mi líbí, takovýmto srazům chci býti přítomen.
Děkuji všem zúčastněným za to, že jsem mohl v jejich přítomnosti a blízkosti strávit velice příjemný víkend, dík patří pořadatelům srazu, především Luďkovi a Pátračovi, za jejich celodenní program v kempu a prohlídku jeskyní (kde jsem k mé lítosti a smůle bohužel chyběl) a těším se na další takový LADAsraz (třeba už na jaře).
Naposledy upravil(a) Marek dne stř říj 10, 2007 10:38, celkem upraveno 1 x.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
I ja hodnotim probehlou seslost nasi kocovne spolecnosti velice kladne. Vylet do jeskyni byl super, sledovani jizdy zrucnosti zajimave, hod starterem do dalky protahl telo, pozorovani aut vlnicich se v kolone spanile jizdy krasne, ubytovani bezchybne, restourace dobra, organizace dokonala 
Jen kdybych ja idiot skleroticka tam nenechal ten pytel s hadrama z jeskyne...

Jen kdybych ja idiot skleroticka tam nenechal ten pytel s hadrama z jeskyne...

VAZ 2104 1.3 1989
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě se to taky líbilo, i když jsem tam byl jen 14 hodin.. Ale zase jsem viděl přátele, na které se vždy těším:) A taky jsem nebyl Ladou, a nikdo mě neodsoudil 

Sch 130(6/04 - 1/06) -- Sch 105 (10/04 - 3/05) -- VAZ 2101(3/05 - 2/06) -- Lada 2107 (2/06 - ) -- Opel Astra F (11/09 - )
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
-
Zdar všichni zůčastnění i nezůčastnění sraz byl skvělý spousta super lidí a velkého odpočinku.Děkuji všem co přijeli a hlavně za super organizaci moc se nám tam líbilo,hlavně Pátračovi,Luďkovi,Vašátorovi a spol. 

TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
- Křečík Barbuška
tak uz sem zpet ze srazu, a moje dojmy sou jen a jen kladne, i kdyz sem nebyl v jeskynich, tak verim ze ti co tam byly, ze se jim tam libilo, sem rad ze sem vas vsechny zas jednou videl a ze sem poznal i nejake nove tvare, i ty na kolech, hlavne muzeum koroze bylo zajimave
, taky bych chtel podekovat za zajimave souteze. uz nevim co psat, takze to ukoncim. muj zaver zni jednoduse: SKVELEJ SRAZ A TESIM SE NA PRISTI

-
- Kontaktovat uživatele:
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
no jelikoz to byl muj prvni sraz, tak nevim jak vypadaly ty predesle, jinak se mi tam moc libilo, a take se tesim na dalsi, jinak sem v klubu poznal zatim jen fajn lidi a to se mi libi. 

Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
- Jirka 2103
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, já už se budu asi jenom opakovat...
Prostě nehorázná pohoda, úplně supeer akce, výborný lidi, sranda, akce, atmosféra...... Když to dneska ráno končilo, měl jsem divnou náladu...
Byl to teprv muj dvě a půltej sraz, ale bez váhání můžu říct, že zatim nejlepší
Takže díky organizátorům za uspořádání, klukom slovenským za to, že mě nechali spát na zemi, Markovi za šteluňk, Tommelovi za svezení
, a všem ostatním za to, že tam vůbev byli!!!! Supéééééééééér
( A na chatce 12 to prostě žilo!!!
)
Zapomněl jsem ještě na něco?
Prostě nehorázná pohoda, úplně supeer akce, výborný lidi, sranda, akce, atmosféra...... Když to dneska ráno končilo, měl jsem divnou náladu...
Byl to teprv muj dvě a půltej sraz, ale bez váhání můžu říct, že zatim nejlepší

Takže díky organizátorům za uspořádání, klukom slovenským za to, že mě nechali spát na zemi, Markovi za šteluňk, Tommelovi za svezení

( A na chatce 12 to prostě žilo!!!

Zapomněl jsem ještě na něco?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever

Osa Klatovy-Plzeň-Brno

Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?

tak co ja vim, tak jedovnice sou hlavne o lidech, jinak pribram, jedovnice nebo i bechyne, o ktere nevim zda vubec jeste nekdy bude, sou taky o lidech, ale vice o autech, sprinty a takovy. teda aspon tak sem to pochopil jaAtex píše:no jelikoz to byl muj prvni sraz, tak nevim jak vypadaly ty predesle, jinak se mi tam moc libilo, a take se tesim na dalsi, jinak sem v klubu poznal zatim jen fajn lidi a to se mi libi.
- Marcel
- Kontaktovat uživatele:
sraz byl uplně supeer dik všem co se na tom podíleli
nejlepe bylo v patek v jeskyni za to dík Patrači
nejlepe bylo v patek v jeskyni za to dík Patrači
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS

http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Připojuji se také k velkému poděkování všem organizátorům, za soutěže, které pro nás připravili, starali se o jejich dobrý průběh a vyhodnocení. Hlavně se klaním posádce placu jízdy zručnosti, kteří ochotně neustále stavěli překážky, které jsem při své testovací couvací jízdě pouze na malinká zrcátka (ale chromovaná
) profesionálně neustále shazoval a za to, že mě tam nechali takhle řádit... 
Všem ostatním děkuji za velmi dobrou atmosféru, za to, že nikdo nic nepřehnal a že sraz proběhl v naprostém klidu a relaxačním duchu. Bylo to opravdu príma.
Účast na minigolfovém turnaji byla také výborná, takový zájem jsem tedy nečekal.
Rád jsem se setkal se svými přáteli, rád poznal i nové účastníky i ty, se kterými jsem neměl dříve možnost se seznámit. Na tomto místě musím uvést hlavně Jirku 2103, který se mi při mém zápasení s vytahováním a opravou přelámaného drátu dveřního pozičního světla okamžitě nabídl s pomocí a nářadím, se kterým jsem do výbavy nepočítal, přičemž jsme se vůbec neznali. (a tímto poznali)
No, takhle bych mohl pokračovat o každém a zabralo by to celé fórum... Takže ještě jednou všem tisíceré díky za skvělou atmosféru! Sraz byl naprosto dokonalý!!!
O to horší bylo, ostatně jako pokaždé, to loučení a odjezd.
A potom i ta zdlouhavá, až úmorná cesta domů...
------
P.S. Na chatce 12, resp. na její verandě s Multifunkčním okýnkem to opravdu žilo, pokaždé, když jsem tam v pátek večer zavítal na své obchůzce chatek, klepalo se vlákno žárovky v baterce.
P.P.S. Vašátore, můžu Tě ujistit, že nejdéle z celého srazu si budu pamatovat ten dokonalý výraz "plazivec" ve spojení s jakýmsi záhadným pitím, které jsi takto nazval.
(konkrétně: "Já už jsem si dal v autě jednoho plazivce...") Nejlepší na tom všem je, že Vašátor si nebyl schopen vzpomenout na tento rozhovor, a tím pádem asi i to, co se pod Plazivcem skrývá, zůstane navždy záhadou.

Všem ostatním děkuji za velmi dobrou atmosféru, za to, že nikdo nic nepřehnal a že sraz proběhl v naprostém klidu a relaxačním duchu. Bylo to opravdu príma.
Účast na minigolfovém turnaji byla také výborná, takový zájem jsem tedy nečekal.

Rád jsem se setkal se svými přáteli, rád poznal i nové účastníky i ty, se kterými jsem neměl dříve možnost se seznámit. Na tomto místě musím uvést hlavně Jirku 2103, který se mi při mém zápasení s vytahováním a opravou přelámaného drátu dveřního pozičního světla okamžitě nabídl s pomocí a nářadím, se kterým jsem do výbavy nepočítal, přičemž jsme se vůbec neznali. (a tímto poznali)

No, takhle bych mohl pokračovat o každém a zabralo by to celé fórum... Takže ještě jednou všem tisíceré díky za skvělou atmosféru! Sraz byl naprosto dokonalý!!!

O to horší bylo, ostatně jako pokaždé, to loučení a odjezd.

------
P.S. Na chatce 12, resp. na její verandě s Multifunkčním okýnkem to opravdu žilo, pokaždé, když jsem tam v pátek večer zavítal na své obchůzce chatek, klepalo se vlákno žárovky v baterce.

P.P.S. Vašátore, můžu Tě ujistit, že nejdéle z celého srazu si budu pamatovat ten dokonalý výraz "plazivec" ve spojení s jakýmsi záhadným pitím, které jsi takto nazval.

Naposledy upravil(a) Honza 21061 dne ned zář 30, 2007 18:41, celkem upraveno 2 x.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno