Moderátor: Moderátoři
Tak to já jsem jeden z těch čekajících za branouHonza 21061 píše:No co no... Nepojede jeden, dalších 10 čeká za branou.
Takže jedeš taky ve čtvrtek??? Já jedu abych tam dorazil tak v 15 - 16 hodin...EMI píše:takže to vypadá na malé podtéma "Klatovská kolona"já osobně se přiklánim ke trase kterou popsal Luděk....
a nezapomněl si na dalšího mladoboleslaváka Štěpána Getska???Honza 21061 píše:jediný představitel staré řady, protože jestli pojede Radek mb a Roman, tak ti pojedou oba na novějších
No, pokud se bude chtít Štěpán přidat, tak samozřejmě!radek mb píše:a nezapomněl si na dalšího mladoboleslaváka Štěpána Getska???Honza 21061 píše:jediný představitel staré řady, protože jestli pojede Radek mb a Roman, tak ti pojedou oba na novějšíchten pokud vím vlastní exklusivní 03
a myslim si,že by si mohl s námi vychutnat ten pocit v koloně
Už jsem ti to psal, nevyplatí se! jel jsem přes Týn n. Vltavou (nebo týnec, nebo jak se to jmenuje), celý se to klikatí, 2h to člověka baví, ale pak už je z toho otrávenej a rád by to měl za sebou. Dojedeš do kempu a usneš, vole!Laďuša píše:Takže já informuju: Ačkoliv jsem západní a ze stejnýho kraje jako EMI, cestu přes Prahu já absolvovat nebudu. Já budu ject ňákou jižnější trasou....Honza 21061 píše:..... západní kolonu tam dovede bezpečně EMI.![]()
Teď už jen připomínky, podněty, stížnosti... A samozřejmě návrhy pro další kolony.Jo a shánějte a montujte CB stanice.
Mluvil jsem s EMIm dnes, ale ať se zde on sám vyjádří
Bojim bojimdmatej píše: Zápaďáci, účast na schůzi bude povinná