"chroupe" diferák

Moderátor: Moderátoři

Dusan

Příspěvek od Dusan »

No liat tam olej a nevrtat sa v diferakoch vid 4,1 za 3,9 len vymenou hrusky...a potom to nebude hrkat :D pripane do diferaka natrepat olej z vazelinou ako sa to robilo na 1203 :D ale to nesmie byt na srot diferak....
Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

huztej píše:
rosta píše:je po něm :( :( :( :( :(
taky si myslim celkem me zajima co se po***lo ze to ma takovy projevy...mrcha
nestraste mne, mi to dela taky!! :!: :( :!: :(
Malda

Příspěvek od Malda »

Mne to chroupalo dycky pri ubrani plynu - stacilo dolejt (spis nalejt :) ) olej a promazat predni ulozeni kardanu (drazky) a je po problemu.
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Sender

Příspěvek od Sender »

V dávnejch dobách prej se před prodejem ojetýho auta sypaly dubový piliny (aby nerachotil diferák).:-)
fakír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fakír »

Kamarád zítra dává do šrotu 13tku žigula tak by mohl být diferák nebo celá náprava kdyby někdo chtěl.
Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

Sender píše:V dávnejch dobách prej se před prodejem ojetýho auta sypaly dubový piliny (aby nerachotil diferák).:-)
jo jo :) ale to vydrzelo jen chvili, kdyz si ho chtel treba prodat nebo tak :-D
Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

fakír píše:Kamarád zítra dává do šrotu 13tku žigula tak by mohl být diferák nebo celá náprava kdyby někdo chtěl.
no to by nebylo spatne, odkud to ma byt? protoze jako pres celou republiku si pro nej nepojedu :-P:-D
Stanley__001x

Příspěvek od Stanley__001x »

Hmm s těma pilinama to je pravda a vydrželo to docela dlouho, ale soíš bych skusil nějaký aditivum na bázi silikonu nebo něco takovýho, jsou to držáci... a ty piliny musí být hodně jemný a olej k nim bych dal nějakej nejpodřadnější PP převoďák aby se pěkně nalepili... a mam pocit že pokud nešel dif na sucho nebo v něm nebyli nějaký výrobní vady by měl u Lady vydržet přes 1mil km, ale je to jen moje doměnka, hodně hluku se dá odstranit jeho seřízením , výměnou ložisek a klavně lít nějaký castrol, shell nebo nejkvalitnější mogul- odvděčí se :D
1 x 2104 rv 86
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
Odpovědět

Zpět na „Hnací soustava“