Vrakoviště Praha a okolí?
Moderátor: Moderátoři
Vrakoviště Praha a okolí?
Když už tady diskutujou Brňáci, tak co my Pražáci? Je tu někde v okolí vrakoviště, kde by byly i Lady, nebo už je tohle město (přestože tu Lad ještě jezdí habakuk) už snobský i co se vrakáčů týče?
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
uz kdysi pred 6 lety jsem potreboval neco sehnat na 2101 zkusil jsem vrakovist e na Vypichu a tam me rekli ze lady tady skoro nemaj a nechtej. Jezdej s tim jen cikani a ty si ukradnou co chteji. zato starejch skodovek ..tech tam bylo..
Dnes to lepsi nebude:-)
Kdyz na specializovane vrakoviste tak na ukrajinu:-)
Dnes to lepsi nebude:-)
Kdyz na specializovane vrakoviste tak na ukrajinu:-)
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Na Rokycanský? Tam leda Tesco . Tam nevim... je tam spousta předražených autobazarů, ale vrakáč nevim...a že kolem jezdim každou chvíli...ale třeba jsem něco přehlíd....Pšenda píše:A další vrakoviště u Plzně jsem viděl když jsem jel z Plzně do Prahy po staré Plzeňské. Bylo to kousíček za Plzní.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- Božena Dömeová
Nebylo to po starý těsně za Rokycanama? Borek u Rokycan - tam to mají Ukrajinci, kteří to skupují a tahají zpět na Východ. Hlasy jsou různé - někdo říká, že v žádném případě Čecháčkovi nic neprodají, druzí tvrdí, že neměli problém a obchod proběhl. Prý ještě někde v Klatovech je nějaký člověk, který má plný domek.Pšenda píše:Né na Rokycanský ale když odjedeš ven z Plzně po staré (ne na dálnici) pak projedeš pár vesniček a tam za nějakou to bylo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak to je celkem děs. Taky vás Pražáky tak se.e, že je tady žigul jako největší socka, když jich tu přitom ještě jezdí tuny? Zrovna tenhle týden jsem měl jízdu, při který jsem Lad viděl aspoň padesát (sotjících, jedoucích...)
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky