tlumiče ze škodovky
Moderátor: Moderátoři
tlumiče ze škodovky
někde jsem tu četl že jdou na 01 tlumiče snad ze škodovky ale nemůžu to dohledat.Nebo mi to někdo tvrdil nevim.Jak to je nevíte.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak u závodních tlumičů je předpoklad velký tuhosti. Ne jako u těch braků, co se na žíga dodávají. Vím, jak to myslíš, ale Hanz si to vychvaloval, tak v tom asi takovej rozdíl není.Little Red Riding Hood píše:myslím že ani ne životnost ale tuhost bude jiná ne??..
A jestli jsou delší, tak i přesto snesly snížení 70 mm. Navíc se dají trochu popustit pod rameno, ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Co se tyce prednich tlumicu ze Š1xx tak je mam na Nivce. Origu uz skoro netlumily a skodovacky se me valeli v garazi. Jsou delsi. Me tam pasujou bez problemu. Tlumej lepe nez ty puvodni. Akorat Nivka ma asi jinou predni napravu nez 210x
Co se tyce tvrdosti, to se da doladit. Za starejch casu jsem na Garde ve vsech vymenil olej za prevodak a udelal jsem z auta motokaru cehoz jsem pozdeji litoval, de e e sne tvrdy...
Co se tyce tvrdosti, to se da doladit. Za starejch casu jsem na Garde ve vsech vymenil olej za prevodak a udelal jsem z auta motokaru cehoz jsem pozdeji litoval, de e e sne tvrdy...
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
napravu sice inu ma, ale tlmice ma rovnake. Iba su "udajne" tvrdsie, co ale vyvracia fakt ze skodovacke boli tvrdsie nez nivacke, pretoze skodovacke by mali byt este maksie nez ladacke. Ehm, chape niekto co som napisal?
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4