![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátor: Moderátoři
Jen neříkej!... za to mě alespoň potěšilo to, že Oranžáda patřila mezi nejhezčí leštěnky ... příště budu první!
Škoda, že som Nikitu nestihol ani len umyť...Honza 21061 píše:Jen neříkej!... za to mě alespoň potěšilo to, že Oranžáda patřila mezi nejhezčí leštěnky ... příště budu první!Stále platí: Ty 2x naleštěnější, já 4x.
Na příští ročník Trnavy mám připraveny trumfy v rukávu.
Nevylučuji ani vyslání tajných průzkumů mezi Oranžáda team a budu vždy krok před konkurencí. A potom na sraz přijede kolega Ladista z Jižních Čech, doveze všechny 3 svoje nablýskané a neježděné Žiguly a můžeme oba jít k šípku.
![]()
I když na svou obhajobu můžu uvěst to, že nemám auto v garáži a v provozu je celoročně.
To taky, to máš pravdu! Mně přišla ta rodina taky dost dlouho klidná a jejich pouhé "vzpamatuj se!" pořádně tolerantní. Jakožto i ostatní, kteří měli zaparkovaná auta v první řadě a tedy přímo na ráně...Acibuk píše:popřípadě vedle něj. jakože v Bukové jsem se divil té rodině, že ho nezabila, pak jsem se divil i sobe, ze jsem mu jen parkrat slusne rekl kasli na to. Takovy lidi na srazech nechci.
kdyz by to byl Kamaz...Majo píše:...Takze spat k tomu co bolo na zraze pekne, ten kamion so sovietskou vlajkou nemal chybu...
proc to uteklo tak rychleAcibuk píše:Jenze jsi Majo nebyl prvni, kdo mu to rikal (i kdyz pominu toho nasraneho chlapa:)) Ale recene bolo dosť, tož napřesrok, nemohu se dockat