s tim souhlasim, jak sem tu uz nekolikrat psalKoko Loko píše:I Felda z 1997 je má, tak proč ne Kalina z 2007 v tomto měřítku je to trapas.
take po nich touzim
Moderátor: Moderátoři
tak to může dát jen blázen, nechápu kdo ty cenofky děláJura Baran píše:Podle www.lada.cz má být jejich prodej zahájen k 1. 8. 2007 za 239.900,- Kč.
Přítelky R19 Chamade 1,7 54kW, je to už taky starší stroj v rodině, tak tam nesmí chybět Jezdí to jako vlak, děsně líný, ale když se to už rozjede, tak jede kopce nekopce. Výškově nastavitelný sedačky a volant, věčně odcházející páčky na volantu, netopí, celkem nepohodlný sedačky (aspoň na moje křivý záda jsem si je nedokázal nastavit tak, aby mi to bylo příjemný), jezdí za 12 po městě a za 7,1 při 130 ale taky 8 při 140. Když byla Laďka marod, zachraňovala mě ŠamádaŠtěpán Getsko píše:Jestli se nepletu, tak na tý fotce je i nějaká Peugeot 405 ?! Co to tady na LadaFóru dělá
ale že to v češtině jde napsat kratší coJura Baran píše:Pro ty co nevládnou jen tolik, že AVTOVAZ vyrobil zkušební sérii Kalin s ABS v počtu 50-ti kusů.