Este dotaz. Ci sa bude vysledok na sprintoch prepocitavat s nejaky koeficientom. Lebo 1300ky oproti 1700kam asi nebudu mat sancu.
Ja si trufam aj na 1700ku

Moderátor: Moderátoři
nech ti nedrbe pesi sa to neda... po dalnici pesi je to 8km plus asi 3 cez mestoSid píše:Hmmm autom sa to hľadá super.My si to pekne zo stanice odšlapeme peši až do Vlčkoviec. ( dúfam, že to nieje veľmi ďaleko a trafiť hádam trafíme)
To jsem zvědavý, co nás čeká.čmelák píše:zrazik bude trosku iny
He len u mna je to otazne ci pridem Ladou, alebo Hondou. Ale kazdopadne, ak sa nic nedosere sa postavim na ciaru.čmelák píše:koeficient neni zadny... stevo na ciaru ideme spolu uz sa tesim dufam ze ma vyprasis
Neměj strach, sprintíky jsou mou oblíbenou činností, bohužel mi fouklo těsnění pod hlavou a byť se oprava zdá úspěšná jaksi to zatím nejede jak bych očekával, snad se to zlepší, každopádně si momentálně nejsem jist spolehlivostí svého vraku.Števo píše:Kazdy sa chysta na lestenku. A co tak sprinty, jazda zrucnosti...
S Jaanom som hovoril asi tak pred troma tyzdnami. Tak ak mu to vyda pride.Honza 21061 píše:Nevíte někdo, jestli dorazí Jaano a jeho zelená 2103? Rád bych si s ním zase pohovořil...
oproti pribrami to jede lip. zatim sem na sprintech stal jen vedle 1.7 karbec tak nevim jak jedou ostatni 1.7ičmelák píše:poskladam auto a s tebou na ciaru pojdem lebo chcem porovnat 1,7i moju a tvojuMaysner píše:po vymenene tesneni pod hlavou a nasazeni orezanyho filtrboxu mi to jede lip. takze na sprinty se tesim
len som zistil ze nic nestiham kurvaach ten cas leti