Michal Pokorný píše:No, svařáček a cokoliv od ohně spolu souvisí - už vám někomu někdy přetekl svařák na plynovém sporáku? Nevěřil bych jak rychle vyhoří digestořVašátor píše:svařáček a ohňostroj?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
nevíš jestli jde vidět na špilas z kraváku?? asi ne že?Vašátor píše:No jelikož bydlím celkem blízko, tak mám i své místečko, kam chodí málo lidí, je to zhruba stejně vysoko jako Špilas (tudíž mě za krkem zas tak moc bolet nebude)![]()
Stejně tak na Príglu máme svý místečko, málo lidí, hned u vody a navíc blízko![]()
I když uznávám, že pro řidiče je lepší stát spíše dál ... projíždět ucpaným Brnem na zážitku z ohňostroje moc nepřidá ...
Samozřejmě, že jdemiminko píše:nevíš jestli jde vidět na špilas z kraváku?? asi ne že?Vašátor píše:No jelikož bydlím celkem blízko, tak mám i své místečko, kam chodí málo lidí, je to zhruba stejně vysoko jako Špilas (tudíž mě za krkem zas tak moc bolet nebude)![]()
Stejně tak na Príglu máme svý místečko, málo lidí, hned u vody a navíc blízko![]()
I když uznávám, že pro řidiče je lepší stát spíše dál ... projíždět ucpaným Brnem na zážitku z ohňostroje moc nepřidá ...
že bych se stavil??miminko píše:dnas mám slíbenýho kvasara 15ctku....domácí výroba..prej když mi tak chutnala 14ctka tak musím zkusit i tohle...a pak se bude vařit svařáček....ňamka...snad se podaří....date si někdo taky?? dneska 22:30 na parkovišti u ústředního hřbitova...+ zdarma půl hodiny ohňostroje![]()
![]()
(Brno)
Pivo došloLaďuša píše:Vážení Ladapijani, vyhlašuji 2. on-line Ladapití!!!!!!! Šup šup na ícékvé a lahváč do ruky!!!!