LADA 1500 Sida a Doktora
Moderátor: Moderátoři
to bingo: nechces si otevrit vlastni tema treba v koupim nebo neco tak a tam se ptat, jesli to a to auto koupit nez se cpat do tematu kde nam nekdo ukazuje svy auto?
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
stalo sa dost, zaviedli sme nove pravidla, poslali sme vam ich na mail, a poniektori ich uspesne ignorujete...bingo píše:tak prepac...stalo sa az tak vela?
jedneho bludistaka uz mas, este 2ks a das si pauzu... tak sam posud ci sa stalo az tak vela...
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tato krémová 1600 je pekná, len ten volant My už máme túto a nemienime sa jej za žiadnu cenu vzdať. Aj keď výmena predku bude niečo stáť. Už sme objavili aj dodávateľa originálnych nd na ruské vozy( www.lada.sk). Píšu o sebe, že dokážu niekedy zohnať aj nemožné v rozumnom čase a za rozumnú cenu.bingo píše:co povies na tuto je v bazari za 28000skSid píše:Tie blatníky sú také, že keby po nich pobúchaš, tak sa rozpadnú na prach. Najhoršie je, že nielen blatníky, ale aj motorový priestor je trochu načnutý a ja na ňom už privarená malá plecha apredné čelo je už nie moc pekné, tak sme sa rozhodli vymeniť komplet celý predok a bude pokoj naveky. ( chceme predsa A1 ) Blatníky sme už kúpili, ale sa nám niejak nezdajú Navyše nemajú diery na upevnenie oblej lišty a taktiež niesú spravené na šikmú smerovku a hokejku, ale na smerovku 1600. To sa bude musieť niejak premyslieť, ale neviem ako budú pasovať, a či budú vôbec pasovať. Ak sa vám niekomu podarilo zohnať originál 2103 blatníky s dierami tak, ako majú byť, dajte mi prosím vedieť kde a za koľko ste ich splašili.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Což o to, pěkný detail to je, ale ty brejle tomu prostě chybíSid píše:A na koniec ešte jeden pekný detail nášho VAZu.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Vidíš, u tvojeho jsem si toho ani nevšim.... Ale stejně je to hezčí s nimačmelák píše:tie brejsle som dal z mojho auta tiez dole le bo to vyzera uplne otrasne
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
www.lada.sk firmu APcentras mozem len odporucit ,vazne dokazu zohnat temer vsetko a dokazu aj poradit ...perfektny pristup a ceny ,v SR asi lepsiu predajnu na ND lada nenajdesSid píše:Tato krémová 1600 je pekná, len ten volant My už máme túto a nemienime sa jej za žiadnu cenu vzdať. Aj keď výmena predku bude niečo stáť. Už sme objavili aj dodávateľa originálnych nd na ruské vozy( www.lada.sk). Píšu o sebe, že dokážu niekedy zohnať aj nemožné v rozumnom čase a za rozumnú cenu.bingo píše:co povies na tuto je v bazari za 28000skSid píše:Tie blatníky sú také, že keby po nich pobúchaš, tak sa rozpadnú na prach. Najhoršie je, že nielen blatníky, ale aj motorový priestor je trochu načnutý a ja na ňom už privarená malá plecha apredné čelo je už nie moc pekné, tak sme sa rozhodli vymeniť komplet celý predok a bude pokoj naveky. ( chceme predsa A1 ) Blatníky sme už kúpili, ale sa nám niejak nezdajú Navyše nemajú diery na upevnenie oblej lišty a taktiež niesú spravené na šikmú smerovku a hokejku, ale na smerovku 1600. To sa bude musieť niejak premyslieť, ale neviem ako budú pasovať, a či budú vôbec pasovať. Ak sa vám niekomu podarilo zohnať originál 2103 blatníky s dierami tak, ako majú byť, dajte mi prosím vedieť kde a za koľko ste ich splašili.
+ po case ako staly zakaznik ,budes dostavat aj zlavy
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
tie brýle tomu chýbajú, ale máme ich. boli aj so zadným nárazníkom a pár drobnosťami demontované minulú jeseň aby netrpeli na počasí. Toto bolo fotené ešte pred tým, ako išlo auto do garáže.
P.S: Čmelo ak máš jedny v super stave, ktoré ti tak špatili, niejako by sme sa opäť dohodli.
P.S.2: Autorádio som spravil+ skrášlil a teraz slúži v škode.
P.S: Čmelo ak máš jedny v super stave, ktoré ti tak špatili, niejako by sme sa opäť dohodli.
P.S.2: Autorádio som spravil+ skrášlil a teraz slúži v škode.