No ty šílený hodnoty spotřeby jako už to jde přes 7.......to je strašný, s tim už se přece ani nedá jezdit, to je na sotva od pumpy k pumpě.....Nulašestka píše:Laďuša píše:No tak to by mě teda prask...
Teda sorry, ale mě to prostě přijde legrační
Moderátor: Moderátoři
No ty šílený hodnoty spotřeby jako už to jde přes 7.......to je strašný, s tim už se přece ani nedá jezdit, to je na sotva od pumpy k pumpě.....Nulašestka píše:Laďuša píše:No tak to by mě teda prask...
Hm, a za kolik ze jezdis ty? Nevim, jestli to sou naky economy runy, ale 8 je bezna spotrebaLaďuša píše:No ty šílený hodnoty spotřeby jako už to jde přes 7.......to je strašný, s tim už se přece ani nedá jezdit, to je na sotva od pumpy k pumpě.....
no právě že jezdim za plus mínus 10... a proto mě přijde srandovní si stěžovat na 8Malda píše:Hm, a za kolik ze jezdis ty? Nevim, jestli to sou naky economy runy, ale 8 je bezna spotrebaLaďuša píše:No ty šílený hodnoty spotřeby jako už to jde přes 7.......to je strašný, s tim už se přece ani nedá jezdit, to je na sotva od pumpy k pumpě.....
no a ten pahilek na tej prevodovke sa da vymenit? ten potrebujem,lebo ten zavit je odpaleny.ci to kludne mozem vymenit s nejakym zo 4qKoko Loko píše:Myslíš tyčku na kterou je přišroubovaná kulička co máš v dlani? Tak ta jde, musí se ten plastík dole opatrně vypáčit a tyčku směrem nahoru vytáhneš a zůstane jen pahýlek co je na převodovce.