IV. rocnik TRNAVSKEHO LADAZRAZU
Moderátor: Moderátoři
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Ja jedu na 100%
Hlasitější ?čmelák píše:nie nie uz mam novy vyfuk
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Počítal jsem s prvním srpnovým víkendem, jako tomu bylo předchozí tři ročníky.
Pokud je to o týden dříve, nepřijedu - jsem na dovolené se svými dětmi.
Je mi to líto, těšil jsem se.............
A čmelo, musím říci, že jsi mě zklamal. Od loňského roku jsi tvrdil (a ještě do nedávna), že sraz bude jako vždy prvý víkend v auguste. A najednou o týden dřív? Nebudu se ptát, co Tě vedlo ke změně termínu, je mi to jedno!!!
Pokud je to o týden dříve, nepřijedu - jsem na dovolené se svými dětmi.
Je mi to líto, těšil jsem se.............
A čmelo, musím říci, že jsi mě zklamal. Od loňského roku jsi tvrdil (a ještě do nedávna), že sraz bude jako vždy prvý víkend v auguste. A najednou o týden dřív? Nebudu se ptát, co Tě vedlo ke změně termínu, je mi to jedno!!!
Naposledy upravil(a) Marek dne ned čer 03, 2007 20:20, celkem upraveno 4 x.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Na 100% očekávejte pražskou kolonu (ve spojení s ostatními doufám) jak v pátek rozvíří prach a večerní vzduch tetelící se nad silnicí. Já už mám teď cestovní horečku, jak se nemůžu dočkat! Už ať to frčí !!!
Lidi, jenom doufám, že to datum se nátlakovými akcemi nebude posouvat... zítra musím na beton a na ocel říci jedno datum a to bude vytesáno do skály bez šance na jakoukoliv změnu. Spoléhám a zřejmě nejen já na to, že se jednou alespoň v něčem shodneme.
Lidi, jenom doufám, že to datum se nátlakovými akcemi nebude posouvat... zítra musím na beton a na ocel říci jedno datum a to bude vytesáno do skály bez šance na jakoukoliv změnu. Spoléhám a zřejmě nejen já na to, že se jednou alespoň v něčem shodneme.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
heh, no pamatam, ze prvy trnavsky zraz sme piatkovy undergroud absolvovali tusim v stvorici, aj to len po tom ako som tam so Stevom dotiahol Cmela s Andrejom
Takze urcite tam budem medzi prvymi, ako vzdy a tentokrat pridem prevetrat Nivusu, a na sprinty sa tesi najma moja redukcna prevodovka
Takze urcite tam budem medzi prvymi, ako vzdy a tentokrat pridem prevetrat Nivusu, a na sprinty sa tesi najma moja redukcna prevodovka
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Ja takyMajo píše:a na sprinty sa tesi najma moja redukcna prevodovka
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.