Nářadí na stříkání dutin

Moderátor: Moderátoři

stav
Kontaktovat uživatele:

Nářadí na stříkání dutin

Příspěvek od stav »

Protože jsem se rozhodl, že vystříkám dutiny, narazil jsem na problém, jakým zařízením , popř kde by se nechalo něco takového pořídit. Nemusím zrovna něco na profi úrovni, tak moc dutin ošetřovat nebudu. Rád bych tam nacpal takovou nějakou salakvardu na bázi vzlínajícího oleje a myslím, že by bylo dobré to tam naprat s nějakým rozstřikem. Díky za náměty
Nemo

Příspěvek od Nemo »

Tak tedy, já dutiny stříkám tímto. Vyrábí to parádní resistinovou mlhu, která se dostane úplně všude.
Vlevo nahoře přívod vzduchu, nahoře nalévání směsi, vpravo nahoře kohout regulující množství výstupního vzduchu, vpravo dole kohout na tekutou složku.
Za kohouty se trubky spojují na způsob difuzoru, hadicí to běží jako pěna a ven to lítá jako mlha.

Ideální směs: olej konkor + resistin asi 1:2

Případné zapůjčení možné 8)
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
stav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stav »

Nemo, no to je parádní zařízení, skoro jako obrázek z Verneovek. To je přesně ono, co jsem myslel, ještě bych se zeptal: stlačený vzduch nádobou jenom prochází skrz trubku, nebo je celá nádoba pod tlakem? Difuzor jsem pochopil, jen ještě co máš na konci aplikační hadice?
Jinak díky za nabídku k způjčce, ale toto je pro mě výzva něco podobného vyrobit( ovšem při respektování autorských práv tvého knouhau :shock: )
Nemo

Příspěvek od Nemo »

Knouháů je volně k mání, nádoba je celá pod tlakem,(trubička vstupní a výstupní se nedotýkají, jen jsou proti sobě) a na konci mám jen tenčí hadičku(od kapaček) i s tím kapačkovým uzávěrem. Žádné dírky do stran, jen ufiknutý konec. Ta natlakovaná pěna dělá mlhu i tak dokonalou.
Kdyžtak ti namaluju řez. :P
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
stav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stav »

Paráda, děkuji moc za porady, myslím, že je mi to už jasné, prostě se dám do výroby toho zařízení. To by bylo aby nebylo.......
díky za knovhov :D
Vašátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vašátor »

Přesně toto zařízení měli od nějakého dědy půjčené Pavel s Luckou ... akorát v červené barvě :D
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
Malda

Příspěvek od Malda »

Vašátor píše:Přesně toto zařízení měli od nějakého dědy půjčené Pavel s Luckou ... akorát v červené barvě :D
Taky mame :D Jen napul rozkradeny :x
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
stav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stav »

dám to barvy žluté, aby se nám to tu nepopletlo :D
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

"Knovhov" pochadza pravdepodobne z jedneho velmi stareho cisla casopisu Udelej si sam. Mal som to spravene z maleho hasicaku, bohuzial neviem kde to skoncilo :(
Roman
capodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capodrak »

:lol: tak tzohle máme taky i v černy barvě moc skvělá věc :wink:
rudo.

Příspěvek od rudo. »

Mne sa osvedčil na Tavrii postrekovač na zemiaky. Dutiny som striekal prepáleným olejom precedeným cez silónku a riedil som to benzínom. V lete to síce smrdí v aute asi mesiac, ale potom je to bez zápachu. Je to lacné, rýchle a účinné. Kamarátovi som tak vystrieka 2104-rku a tvrdí, že hrdza akoby sa zastavila. Hrdza potrebuje vzduch a vlhkosť. Tieto dva veci jej treba odobrať. Čau, veľa zdaru v Čechách.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo »

Já mám na dutiny tu pistoli + kompresor. Jediné co mi chybí, je čas.
EMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EMI »

Takovout mašinku na dutiny máme doma, je teda malinko jiná ale účel plní perfektně :!: s půjčením by něměl být problém :wink: jinak pokujd jde o to co do dutin, tak já osobně preferuju tekutinu na dutiny DINITROL :wink:
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG :finga:

BLIZZARD = iron fist in a velvet glove

osa Klatovy - Plzeň - ....
stav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stav »

EMI: dík za nabídku, rád ji využiju když selže pokus o výrobu vlastního aparátu :D . Jinak,já na dutiny preferuji Fernet citrus :D
Pavlík Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavlík Brno »

jo,náš soused si to vyrobil z hasišské bomby :D
je tam i ta regulace směsi,fakt super. Teď mi soused slíbil že nám to dá na trvalo(koupil si Mondeo)...tak to budem do dutin hustit dvakrát ročně :twisted:
Tímto to můžem nabídnout k zapůjčení
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“