Beruška
Moderátor: Moderátoři
pěkna holka!
až možna na divokej vzor na sedakach se mi moc libi
až možna na divokej vzor na sedakach se mi moc libi
http://img.photobucket.com/albums/v481/ ... /sig-1.jpg
http://mujweb.cz/www/samarka <- fota a manual Samary
http://mujweb.cz/www/samarka <- fota a manual Samary
-
Možná jsem trochu analfabet, ale kde jako jsou ty fotky?dmatej píše:Tak ty fotky
Jinak když je studenej motor, tak na volnoběh (a vlastně i jinak) dost klepe motor, to jsem si všiml už na začátku. Holt si to všechno sedá.
Spíš než hlídat otáčky se snažím jezdit pokud možno s menší zátěží - nepodtáčet, nepřetáčet, netlačit to do zrychlení.
-
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej stroječek, pěknej Ten vzor na sedadlech se mě líbí...Kola jsou taky pěkný..No a když už je tam malej náznak chromu, mohlo by ho tam bejt víc
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Klikam na stáhnout a vidím, že nic nevidím.
Jinak jsem si prohlížel Kalinu osobně v Plzni (u Citroenů) a negativně jsem viděl asi jen dvě věci: nešlo mi odjistit nastavování volantu (ve atávající poloze jsem neviděl na rychloměr) a dveře na mě působí moc tence - nevím jak by dopadl případný boční náraz.
Každopádně po osobním kontaktu musím říct, že kdyby už teď byla v KOMBÍKU, tak jí beru - čekat ale cca 2 roky se mi moc už nechce. No uvidíme...
Jinak jsem si prohlížel Kalinu osobně v Plzni (u Citroenů) a negativně jsem viděl asi jen dvě věci: nešlo mi odjistit nastavování volantu (ve atávající poloze jsem neviděl na rychloměr) a dveře na mě působí moc tence - nevím jak by dopadl případný boční náraz.
Každopádně po osobním kontaktu musím říct, že kdyby už teď byla v KOMBÍKU, tak jí beru - čekat ale cca 2 roky se mi moc už nechce. No uvidíme...
- Michal Pokorný
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
To odjištění volantu mě taky zaujalo (prohlížel jsem si v CS AutoLada), když jsem kupoval Berušku, nechal jsem si to ukázat - poprvý to jde hodně ztuha, podruhý líp a potřetí + všechny další pokusy už byly tak akorát (ztuha, ale má to držet, tak co).pivánek píše:Klikam na stáhnout a vidím, že nic nevidím.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).