Beruška
Moderátor: Moderátoři
-
nechci ti do toho kecat (k tomu co jsem čet na autoreview foru) ale tu dobu co se auto zajiždi bych fakt hlidal otačky a rychlost... teda jestli ji chceš mit dlouho vytačeni motoru a rychlou jizdu si ještě užiješ dost
http://img.photobucket.com/albums/v481/ ... /sig-1.jpg
http://mujweb.cz/www/samarka <- fota a manual Samary
-
- Kontaktovat uživatele:
myslim že je to mysleny vůbec k použiti auta když ho občas netočiš vic než normalně a nevyhanič pavouky z motoru a potrubi tak to "zlenivi" proto jsou nejhorši auta "po dědkovi" s malym počtem km ať už je to žigo nebo Ferarri F40 ale u uplně noveho auta je to nebezpečny že se da zratit jeho životnost myslim že vyrobce vi co děla když řika netočit a hlidat otačky
až si koupim sve nove auto tak to 100% budu dodržovat
až si koupim sve nove auto tak to 100% budu dodržovat
http://img.photobucket.com/albums/v481/ ... /sig-1.jpg
Hm, Beruška, hezké jméno.
Spotřeba půjde během zajíždění dolu, řazení se také zaběhne a půjde lehčeji (u zpátečky to trvalo dost dlouho). Příjemě mne překvapilo že i Kalina má aukustickou signalizaci na spoustu věcí, takže oproti 110 chybí snad jen automatika topení (a samozřejmě již populární opěrky vzadu).
Na srazu jsem Kalinu prošvihnul (asi jsem zrovna bloudil na orienťáku), takže už se nemohu dočkat dalšího srazu. Zatím se budu těšit na další vyprávění o tvých zkušenostech s Beruškou.
P.S.: Jet rychle neznamená točit motor - alespoň u Lady 110, možná to u Kaliny bude podobné. Takže ta varování (jistě dobře míněná) ber s rezervou.
Spotřeba půjde během zajíždění dolu, řazení se také zaběhne a půjde lehčeji (u zpátečky to trvalo dost dlouho). Příjemě mne překvapilo že i Kalina má aukustickou signalizaci na spoustu věcí, takže oproti 110 chybí snad jen automatika topení (a samozřejmě již populární opěrky vzadu).
Na srazu jsem Kalinu prošvihnul (asi jsem zrovna bloudil na orienťáku), takže už se nemohu dočkat dalšího srazu. Zatím se budu těšit na další vyprávění o tvých zkušenostech s Beruškou.
P.S.: Jet rychle neznamená točit motor - alespoň u Lady 110, možná to u Kaliny bude podobné. Takže ta varování (jistě dobře míněná) ber s rezervou.
Naposledy upravil(a) Jarda dne pon kvě 28, 2007 20:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
doufám že až si budu kupovat nový auto, tak mi to bude u prdele ostatně u samary jsem už taky několikrát měnil motor
teď pracuju na novým projektu tak jsem prohlašoval že budu potřebovat služební auto - tak prej že jaký, tak jsem řekl že zondu, tak prej ok, .... (to jsem zvědav až si to najdou v nějakým katalogu
teď pracuju na novým projektu tak jsem prohlašoval že budu potřebovat služební auto - tak prej že jaký, tak jsem řekl že zondu, tak prej ok, .... (to jsem zvědav až si to najdou v nějakým katalogu
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jarda píše:...Na srazu jsem Kalinu prošvihnul (asi jsem zrovna bloudil na orienťáku), ....
Nepozornost Kalina stačila zmizet ještě před orienťákem...teda ta od CS Autolady......A Paves zase přijel až v půl osmý
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
No jo, to je pech. Ani jsem netušil, že tam byla ještě jedna od prodejce. Před orienťákem jsem byl na obědě, a večer jsem odjížděl po vyhlášení výsledků - moje chyba. Příště už si ji nesmím nechat utýct, rád bych některého z majitelů ukecal ke svezení.Laďuša píše: Nepozornost Kalina stačila zmizet ještě před orienťákem...teda ta od CS Autolady......A Paves zase přijel až v půl osmý
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Njn, smůla, že se k tobě nedonesla zpráva, že večer Kalina ještě přijede, ke mě se to dostalo a byla to pravdaJarda píše:No jo, to je pech. Ani jsem netušil, že tam byla ještě jedna od prodejce. Před orienťákem jsem byl na obědě, a večer jsem odjížděl po vyhlášení výsledků - moje chyba. Příště už si ji nesmím nechat utýct, rád bych některého z majitelů ukecal ke svezení.Laďuša píše: Nepozornost Kalina stačila zmizet ještě před orienťákem...teda ta od CS Autolady......A Paves zase přijel až v půl osmý
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty fotky
Jinak když je studenej motor, tak na volnoběh (a vlastně i jinak) dost klepe motor, to jsem si všiml už na začátku. Holt si to všechno sedá.
Spíš než hlídat otáčky se snažím jezdit pokud možno s menší zátěží - nepodtáčet, nepřetáčet, netlačit to do zrychlení.
Jinak když je studenej motor, tak na volnoběh (a vlastně i jinak) dost klepe motor, to jsem si všiml už na začátku. Holt si to všechno sedá.
Spíš než hlídat otáčky se snažím jezdit pokud možno s menší zátěží - nepodtáčet, nepřetáčet, netlačit to do zrychlení.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).