Zakládám téma, které nemusí mít s žiguly nic společného, ale týká se přímo ježdění.
A hned začnu tím, co jsem zažil dnes při jedné, na příhody až příliš bohaté službě.
Šinu si to přes zpomalovací prahy s autobusem, poslouchám rádio, pohodové odpoledne...

Najednou se vyřítil v levém pruhu přes plnou čáru starší Bavorák řady 5 z pol. 90. let, proti nám auta, takže to rychle hodil přede mě a zajel do blízké zastávky. To už jsem si říkal, co je to za cvoka a proč přede mnou brzdí. Když jsem se blížil k zastávce, tak z ní vyjel a bezprostředně poté na menší křižovatce udělal otočku přes ručku, s mohutným kvílením gum se potom vyřítil zpět a poté zastavil u nějaké holky, která stála na chodníku... Nevěřil jsem vlastním očím, čeho jsou dneska lidi schopni za běžného provozu. Sledoval jsem to shůry, takže mě to spíše pobavilo, ale jet tam v osobáku, asi bych z toho neměl dobrý pocit.
Na druhou stranu teď nevím, co si o tom člověku myslet, buď je to blbec na devátou, nebo ho vzít na milost, protože ta otočka se mu až neuvěřitelně dobře povedla, když odmyslím, že místo konání bylo naprosto nevhodné.

Otázka je, jestli měl štěstí a vyšlo mu to, nebo to opravdu uměl. Té druhé variantě ani nechci věřit, ale vyloučit ji nemůžu...
No a korunu tomu všemu nasadil jeden "ohleduplný" řidič Audi A4 s tuningovými světly, který si dal tu práci a schválně najel do manipulačního stání na konečné, aby mohl projet velikou louži, čímž zkropil naskrz všechny lidi na přilehlé zastávce od hlavy k patě.

Takovou bezohlednost a vandalství jsem dost dlouho neviděl...