tak to je o jeden kámeň v srdci míň.. bezva.. ..Wolf píše:... v tom se skryva jenom papirove tesneni. Simering hledej, jak uz psal Marek, v mostove roure (az za loziskem v tom zuzeni). W.Little Red Riding Hood píše:mam to rozdělané uplně.. ale nic jsem nenašel.. jen to co jsem psal.. tak jsem si myslel že se poklad zkrýva v tom..
diferák bez oleje -životnost ?
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
S tou nezničitelnosti nevim. Z pátku na sobotu mi vyteklo celkem dost oleje z diferáku, jelikož nejsem žádný technik sem si říkal, že to nic nebude. Cestou do školy mi ale vypovědělo řazení, nechytá se žádna z rychlostí a navíc cestou z pátky když mě tahali na laně, se mi z nějakého důvodu povolilo zadní levé kolo (tam kde vytekl olej), normálně vyjíždělo z osy, drželo jen na tyči. Je to možné, může to nějak s tím diferákem souviset? A půjde to ještě vůbec opravit? Fotky můžu dodat
Lada 2103, LPG, velmi pěkná, je na PRODEJ, sekce Prodej
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak výpověď řazení asi moc společnýho s difíkem mít nebude....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- George DeLorean
de ti to i s poloosou. ty srouby co ju drzi sou nejspis v haji. sou tam ctyri velky a dva mensi co drzi nakej plisek nebo co. nekde se to tu uz resilo kdyz nekomu vyjela poloosa za jizdy. tusim ze to byl LRRH. bylo to snad nekde v poklabosme
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
- Křečík Barbuška
Asi to vzdal pojistný kroužek na poloose pravděpodobně v kombinaci s ložiskem.
Naposledy upravil(a) Křečík Barbuška dne úte kvě 22, 2007 20:55, celkem upraveno 1 x.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Staci aby sa uvolnil nalisovany kruzok co drzi lozisko na polosi a poloos vylezie aj z loziska a tie srouby mozu byt OK. V takomto pripade sa ako pise Lachty "ziadna rychlost sa nechyta" leboj e odpojene jedno koleso a diferak sa toci naprazdno. Ak by to bolo toto, staci vymontovat poloos, vymenit lozisko, nalisovat novy kruzok (pripadne stary heftnut elektrikou), nahodit nove gufero, doliat olej a jazdi sa dalej.
Roman
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
No to nalisovanie kruzku je v beznych podmienkach dost narocne, jednoduchsie by bolo zohnat komplet polos s loziskom a s nalisovanym kruzkom, myslim ze niekto co rozoberal nejakeho zigula by ju mohol poskytnut za par korun, no a gufero stoji okolo 30 kaciek a robota je to v takomto pripade tak na 2 hodky.
Roman
-
- Kontaktovat uživatele:
ak by neboli klimkovice daleko od prahy tak by nebol problem to vymenit, keby si zohnal druhu poloosu...
edit: zjavne su pekelne daleko. ale aj v ostrave je kopa sikovnych ludi ochotnych pomoct, nechcem ukazovat prstom ale Ivo, Kamil Teplarek myslim ze studentovi v krizi pomozu radi...
edit: zjavne su pekelne daleko. ale aj v ostrave je kopa sikovnych ludi ochotnych pomoct, nechcem ukazovat prstom ale Ivo, Kamil Teplarek myslim ze studentovi v krizi pomozu radi...
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
-
- Kontaktovat uživatele:
nejlepší by bylo sehnat druhou poloosu.. v domáci podminkách zkompletovat stávající je docela nahouby.. oprava je maximálně na hodinu (pakliže nedojde k nějakým neočekávaným obtížím).. dělal sem to asi před měsícem.. co je trochu nepřijemné tak by bylo fajn společně s poloosou vyměnit aj gufero (mě osobně po první vyměně neteklo, po druhé už teče), boužel gufero na poloose sem ještě neměnil.. kdyby se nikdo nechytal tak i já bych po 30. květnu mohl kdyžtak pomoci..