ad 1) nevymenis ani mezi 1. a 2. diky predloze - nevyhaknes ji (nebo sem si jako malej malo hraval s jezkem v kleci)
ad 2) vule se vymezi, nejaka vsak bude
ad 3) je tam jen segerovka a pruzna podlozka - rozebrat ale jde
ad 4) mas to opacne, je to jak pise Stepan - pri montazi si pomaham vazelinou (nebo silikonem - co je bliz) a na trech mistech ten krouzek "prilepim" aby mne pri nasazovani netrefil slak
nicmene tve zavady jsou mi zahadou, jak muze behem par kilaku takto odejit ? Mno bojuj...
jo a ta kulicka - nebyla tam zrejme od zacatku, dotazeni zadni matice staci na to, aby byl nahon unasen. Dalsi postreh po shlednuti fotek - u 4. stupne (mrkev) jsou dost omlacene zuby, slo s tim radit bez problemu??? Nesla tam 4ka jakoby s odporem...
Kazdopadne se vyprdni na malovani blbinek na zluzo a radeji to dobre seskladej.
Psal jsi, ze tam nebyla pruzna podlozka - nedal tam nekdo pri oprave dve??? Nekdy tam totiz je jedna az az a druha by mohla zapricinit prilisne axialni namahani lozisek ktera dai sbohem
takto sem to udelal jen jednou, to byla Ityho prevodovka, kde ale axialni vule byla nezvykle vysoka ale pricina byla podle mne spis v hlinikove skrini (nebo deklu) prevodovky, kazdopadne krouzek pomohl jejimu vymezeni (stejne tak by stacilo dat krouzek plochy).
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.