P.S.: Uz som sa bal, ci si dorazil v pohode, ale vidim, ze ano

Moderátor: Moderátoři
V kolónach to otravné je, ale ešte to je horšie v kolóne do kopca (nájazd na most). Spojka zasmrdela. Je normálne, že zaberá až hore?Cory píše: Na pedal si zvyknes, aj ked v kolonach to moze byt otravne. Uvidis casomSom zvedavy na dalsie skusenosti z premavky
Řekl bych, že na Grantě mám podobný pocit pokud tě dobře chápudandy píše: ... Spojka zasmrdela. Je normálne, že zaberá až hore?
Tá malá plastová vecička to drala na sucho. Po telefonickej konzultácii - inštrukcii som nastavil spojku tak ako má byť, t.j. pedál spojky a brzdy v jednej rovine. Zaberá to tak ako som zvyknutý z iných áut, približne v prvej tretine až polovici chodu pedála.posim píše: Samostav lanovodu spojky funguje dobre, musí však byť riadne premazaný "povodok sceplenia" na jeho opačnom konci - taká malá plastová vecička naskrutkovaná na konci lanovodu v spojení s vypínacou vidlicou spojky.
Hlavné je,že to pomohlo a si spokojný. A nezabudni poriadne mazaťdandy píše:Tá malá plastová vecička to drala na sucho. Po telefonickej konzultácii - inštrukcii som nastavil spojku tak ako má byť, t.j. pedál spojky a brzdy v jednej rovine. Zaberá to tak ako som zvyknutý z iných áut, približne v prvej tretine až polovici chodu pedála.posim píše: Samostav lanovodu spojky funguje dobre, musí však byť riadne premazaný "povodok sceplenia" na jeho opačnom konci - taká malá plastová vecička naskrutkovaná na konci lanovodu v spojení s vypínacou vidlicou spojky.
Celá "operácia" zabrala 10-12 minút.
Ďakujem Stanovi 112.
Pár dní prešlo...dandy píše:Mimo mesta je spotreba približne rovnaká * , v meste ukáže čas.
Ak bude záujem o pár dní dopíšem ďalšie skúsenosti z mestskej premávky.