Pripojuji navrh Trnavy na auta. Timto dekuji jednomu nejmenovanemu ucastnikovi fora, ktery mi to pripomnel. Budu vdecny i za to, ze mne nebudete kamenovat za pripadne chyby slovenstiny, ale upozornite mne na ne. Dekuji. Bohuzel nemam ted moc casu na neco lepsiho . W.
PS Diky za pripominky, uz jsem to upravil.
Naposledy upravil(a) Wolf dne pát črc 28, 2006 05:18, celkem upraveno 6 x.
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
dobree to je, ale ako pise Ladusa, ked uz po slovensky, tak spravne
Ladusa este nepostrehol, ze Slovencina nepozna "ě", my mame len na starej "ceste" to je pravidlo - de,te,ne,le, di,ti,ni,li
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Ludek, pekny navrhe, aj ta lada je pekna, no co tie baby? Nic krajsie nebolo?????
- myslim ze to je ako celok dost tmave, a snad by som trochu zvacsil alebo zvyraznil LADAZRAZ, tolko moj pohlad, no hodnotim pozitivne ze to tu vobec niekoho napadlo.
Majo píše:Ladusa este nepostrehol, ze Slovencina nepozna "ě", my mame len na starej "ceste" to je pravidlo - de,te,ne,le, di,ti,ni,li
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Hmm, na to jsem už zlenivěl. Navíc pořád nemám dokopanou tu diplomku, nemám prachy ani na bus a nakonec - našel jsem jednu moc fajn slečnu, Laďka se jí líbí a na sraz by jela - ale ne před zkouškou . Ale hotovej poklad
Prachy nejsou, páč pořád ještě makám jen na plnej úvazek (šéfíkovi odjeli šéfíkové na dovolenou a zapomněl), kupoval jsem celý zadní kolo na favorita, neb se mi prodřel střed pod pětikolečkem a prasknul (litr v čudu), platíme ve dvou drahej podnájem a inet (začátkem srpna se budu stěhovat k přítelkyni), pořád vylepšuju Laďku, zkrátka peníze nejsou
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).