Vdaka za ponuku!!!

Ide o kontrolu a nastavenie vsetkeho mozneho, pripadne vymena rozvodov komplet, vratane vacky a semeringov na ventiloch, lak na PP blatnik (po vymene v roku 1976 bol striekany, ale za tie roky ta farba zosedivela a dost to vidiet). A asi zial aj mala plecharina, spodok LP blatnika pri dverach a podbehu (tam bude mozno stacit dokladne osetrenie + lakyrnik). Samozrejme geometria.
Aktualne to bude az na jar, ked auticko vytiahnem z garaze byvaleho majitela a poriadne si ho poobzeram a popocuvam. Musim vymenit naplne, vsetky hadice, urobit novy nater spodku a dutin, lebo posledny bol robeny v minulom storoci. V akom poradi budem vsetko robit este uvidim aj podla toho co mi povie mudrejsi. No a ktovie na co vsetko som este zabudol a co sa ukaze po prvych kilometroch a hodinach stravenych pri auticku.
Uvazujem ist aj na jarny zraz, ale asi to vsetko nestihnem, lebo uprimne povedane da sa predpokladat, ze pani zima da o sebe vediet toho roku az v marci ci aprili. Nemam garaz a v mnohom som odkazany na pocasi. Bez poriadnej pripravy si tam netrufam ist s ulozenkou, ktora za poslednych 20 rokov najazdila menej ako 10tisic km.