Ruské národní auto...
Moderátor: Moderátoři
Doufám, že jsi k tlačení použil to správné svalstvo, resp. že jsi v dalším popisu nic zajímavého nevynechal.Vašátor píše:...První žigulík o kterého jsem se opřel se najednou chtěl tlačit. Tak jsem tlačil... Kempový večer pro mne probíhal již v tradičním duchu.
Aha, tak proto měli všichni mokrý botyjacek píše:Doufám, že jsi k tlačení použil to správné svalstvo, resp. že jsi v dalším popisu nic zajímavého nevynechal.Vašátor píše:...První žigulík o kterého jsem se opřel se najednou chtěl tlačit. Tak jsem tlačil... Kempový večer pro mne probíhal již v tradičním duchu.J.
Hnáty jsem měl mokrý možná asi jenom já , protože jsem byl přímo u zdroje té tekutiny co tekla přes motor - výfuk na měMarťas píše:Aha, tak proto měli všichni mokrý botyjacek píše:Doufám, že jsi k tlačení použil to správné svalstvo, resp. že jsi v dalším popisu nic zajímavého nevynechal.Vašátor píše:...První žigulík o kterého jsem se opřel se najednou chtěl tlačit. Tak jsem tlačil... Kempový večer pro mne probíhal již v tradičním duchu.J.