To je slušné

Moderátor: Moderátoři

. Vašku, při kolika stupních máš nastavené přepnutí z benzinu na plyn a zhruba kolik km? Včera jsem byl u stejného plynaře, co jezdíš i Ty ( řeším výněnu 14 let starého systému v Berlingu za nový), tak bych si to rád ověřil, protože to tam budu v dubnu dávat (před TK, nádrž už je 3 roky propadlá ...). Teď nám to přepíná strašně pozdě, žena jezdí v postatě jen na benzin ... . Ten systém v autě je, je to nějaký Holanďan a už není podporovaný, dříve jsem byl zvyklý i v zimě na přepnutí max po 1,5km, teď i 10 ... .
 . Vašku, při kolika stupních máš nastavené přepnutí z benzinu na plyn a zhruba kolik km? Včera jsem byl u stejného plynaře, co jezdíš i Ty ( řeším výněnu 14 let starého systému v Berlingu za nový), tak bych si to rád ověřil, protože to tam budu v dubnu dávat (před TK, nádrž už je 3 roky propadlá ...). Teď nám to přepíná strašně pozdě, žena jezdí v postatě jen na benzin ... . Ten systém v autě je, je to nějaký Holanďan a už není podporovaný, dříve jsem byl zvyklý i v zimě na přepnutí max po 1,5km, teď i 10 ... .Mě plynař tvrdí, že to nastavit nejdeVašátor píše:..., startuje rovnou na plyn (což třeba Luděk u stejného systému i plynare nastavené nemá)...
 . Jako až tak mi to nevadí, jednou za čas dotankuju benzín
 . Jako až tak mi to nevadí, jednou za čas dotankuju benzín  . Takže ať je to studený nebo teplý, vždy mi to startuje na benzín.
 . Takže ať je to studený nebo teplý, vždy mi to startuje na benzín. ), tak to trvá max. 2 km a přepíná na LPG. L.
 ), tak to trvá max. 2 km a přepíná na LPG. L. . Ale je fakt, že mě to montoval tak rok po tobě.
. Ale je fakt, že mě to montoval tak rok po tobě.Třeba se za ten rok něco přiučilVašátor píše:Je to sranda, když ten samý člověk, na tom samém systému, jednomu něco nastaví a druhému řekne, že to nejde. Ale je fakt, že mě to montoval tak rok po tobě.

je tomu už asi 20 let........
  je tomu už asi 20 let........ 

, je svérázné povahy, řekl bych.  Dělal plyn hodně známým, mně do 2107 též. Notebook tenkrát neměl, nebylo ho kam zapojit.....Když čtu jak jste spokojení, taky občas nad LPG přemýšlím...
 , je svérázné povahy, řekl bych.  Dělal plyn hodně známým, mně do 2107 též. Notebook tenkrát neměl, nebylo ho kam zapojit.....Když čtu jak jste spokojení, taky občas nad LPG přemýšlím...
 . Bohužel při našem stylu používání a velikosti auta jezdíme za 10l LPG ... .
. Bohužel při našem stylu používání a velikosti auta jezdíme za 10l LPG ... .HTS Zábřeh (nebo HTZ? tojefukJan Vaníček píše:... Elpigazu ... Zábřeh ...
 ) Také je dobře znám a jejich práci mohu jen a jen pochválit. L.
) Také je dobře znám a jejich práci mohu jen a jen pochválit. L.