Takže 12.11.* v 19h sraz na Koněvce před Ladou.zelvotron píše:...
Jdeme na pivo, pojďte taky-Praha
Moderátor: Moderátoři
Bez mojí účasti . Nestíhám a nejsou korunky.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že v restauraci U Rokytky se Svijany zavírají ve 22.00
http://www.urokytky.cz/?chapter=onas
Pak se tedy nabízí alternativní pokračování v cca 200 metrů vzdáleném klubu. :
http://www.hudebniklub.cz/kontakt Jenže tam je v pátek nějaká Travesti Show...
Půjdu buď přímo z práce, pak budu u CSAutoLada zhruba v těch 18.30, nebo se otočím doma a to pak pojedu přímo do Rokytky na cca 19.00 - 19,30
Kdo všechno nakonec jde?
http://www.urokytky.cz/?chapter=onas
Pak se tedy nabízí alternativní pokračování v cca 200 metrů vzdáleném klubu. :
http://www.hudebniklub.cz/kontakt Jenže tam je v pátek nějaká Travesti Show...
Půjdu buď přímo z práce, pak budu u CSAutoLada zhruba v těch 18.30, nebo se otočím doma a to pak pojedu přímo do Rokytky na cca 19.00 - 19,30
Kdo všechno nakonec jde?
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já jedu taky.
Momentálně eště řešim věci organizačního rázu - Docela se mi nechce přiject až navečer. Když už tam jedu, spíš bych si to chtěl udělat jako výlet (nu prostě jako loni), takže možná přijedu už dřív, někdy po poledni. Tady se naskýtá otázka třeba na Marťase, jestli třeba nemá eventuelně volno a nenudí se, že by mi ukázal třeba něco speciálního, co jsem v Praze eště neviděl
Otázka trávení noci je věc druhá, ale to už snad ňák vykrystalizuje. Vlak jede ve 23:34, což se mi zdá brzo a další ve 4:04, což se mi zase zdá pozdě. I když Marťas, něco pokud vim, psal o noční jízdě Další možnost Unhošť, ale to se mi jeví jako zajížďka, navíc bych v sobotu potřeboval bejt pokud možno co nejdřív doma....
Momentálně eště řešim věci organizačního rázu - Docela se mi nechce přiject až navečer. Když už tam jedu, spíš bych si to chtěl udělat jako výlet (nu prostě jako loni), takže možná přijedu už dřív, někdy po poledni. Tady se naskýtá otázka třeba na Marťase, jestli třeba nemá eventuelně volno a nenudí se, že by mi ukázal třeba něco speciálního, co jsem v Praze eště neviděl
Otázka trávení noci je věc druhá, ale to už snad ňák vykrystalizuje. Vlak jede ve 23:34, což se mi zdá brzo a další ve 4:04, což se mi zase zdá pozdě. I když Marťas, něco pokud vim, psal o noční jízdě Další možnost Unhošť, ale to se mi jeví jako zajížďka, navíc bych v sobotu potřeboval bejt pokud možno co nejdřív doma....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypni počítač a jdi se potit, hodně pí čaj s citrónem, nacpi do sebe ňáký acylpiriny, koldrexy a podobně a zejtra bude v poho
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Kopr pokud vim jde, Jelen nevim, ale slyšel jsem něco o peciválovi
Jinak já postupně vyrážim za kulturou, tak kdyby jste se někdo nudil, tak se mě můžete ozvat. Já se budu nudit někde po Práglu
Jinak já postupně vyrážim za kulturou, tak kdyby jste se někdo nudil, tak se mě můžete ozvat. Já se budu nudit někde po Práglu
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Aha, takže Jelen jde , snad.Laďuša píše:Kopr pokud vim jde, Jelen nevim, ale slyšel jsem něco o peciválovi
No já se budu zaměstnávat v práci, takže na mou společnost si musíš počkat do večera...
Edit: Jelenovi jsem napsal SMSku, nejde.
Bílý LADA a okřídlená spol.