![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
[napsal Teepee]: Příspěvky od tohoto dále sem byly přesunuty z: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=15757
Moderátor: Moderátoři
Keď ideš 70 km/h a dolu kocom vypínáš motor tak možno hejLaďuša píše:Cože? To i 2103 tam má míňNicméně se 1300 se dá jezdit za 6 litrů, takže se 1700 pod 6, to by se mi taky líbilo
chces odpoved prozaicku alebo pravdivu :radek mb píše:Tak proč já s 5q jezdím s 1,7 za 10???ger007 píše:spytaj sa SIDa ten jazdi s mojou 1,7k za 6,6 (4q!)
To je dobrý znát semafory, když odbočuju a vim, že dolů to prostě na zelenou nestíham, tak odbočim a pustim to jen tak. Ať se za mnou třeba zblázní, ale dole buď krásně skoro sám zastavim a nebo plynule zařadim a jedu. Nebudu to drtit padesát, abych čekal. Kecam, máme tu šedesátku.MartasBrno píše:No, ono hrozně záleží na stylu, i ve městě jsou trasy, které se dají jet stylem rozjedu se a pustím to z kopce kam to dojede - jenže v normálním provozu tak člověk akorát zavazí. Mám tak jednu trasu, kde se člověk vyhoupne na kopeček a skopečka to třeba v 80 jenom pustí, ono to dojede akorát tak do omezení rychlosti na 60, pak je ot zase skopce, kde je na konci třeba 40tka... Jenže ostatní jedou všude 70 a před tou 40tkou brzdí...
no neni nic lepsiho nez potkat takoveho ridice na frekventovane cesteger007 píše:to spravim na okreske a mozem si tymto stylom valit 60 - 70 km