Moje první Láďa NIVA 1,6.r.v.1989
Moderátor: Moderátoři
Re: Moje první Láďa NIVA 1,6.r.v.1989
Mne vydrzala spravne namontovana vnutorna manzeta asi 1000 km a mozno mesiac. Nie silikonove, ale neoprenove:
https://forum.ladaklub.com/viewtopic.ph ... 80#p454180
https://forum.ladaklub.com/viewtopic.ph ... 14#p489714
https://forum.ladaklub.com/viewtopic.ph ... 80#p454180
https://forum.ladaklub.com/viewtopic.ph ... 14#p489714
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Díky Henry! Nevím kde jsem vzal, že silikonové. A ty odkazy jsou přesně Ty, co se mi nechtělo hledat.
Bílý LADA a okřídlená spol.
S manzetama taky budu delat, tak to mam aktualni tema taky. Ty neoprenove z aci mi prijdou hodne citlive na vryp, stacilo mi na ne uhnout klicem a byla tam dira, tak uz bych je nechtel. Dosly mi z ladapower snad i silikonove, nebo z neceho neguoveho, solidniho (neco jako tuning, extreme atd..) Jsou zelene a materialem dost hrube, tak jsem za ne rad a na auto by teprve mely jit se silnejsima osama.
Me ale zajima, jak oddelujete kloub z osy? Je tam takovy prepuleny krouzek a vyšprtnout jde tezce. Nekdy jsem to oddeloval trhnutim, kdy se kloub zastavil o celisti sveraku a skubnutim za osu to krouzek pustil. Je znam nejaky spravny postup? Dík
Me ale zajima, jak oddelujete kloub z osy? Je tam takovy prepuleny krouzek a vyšprtnout jde tezce. Nekdy jsem to oddeloval trhnutim, kdy se kloub zastavil o celisti sveraku a skubnutim za osu to krouzek pustil. Je znam nejaky spravny postup? Dík
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
-Lada Niva 1.7i -ll-
- Ondra1,7mpi
Ten kroužek jde myslím zamáčknout do drážky pak to jde... Vnitřní... Ale vždycky je to boj... Vnější někdy násilí... Držím poloosu v ruce a kladivem sklepnu kloub...
Diesel not died... Peugeot + lada = the best off offroad -Lada Niva 1.9TD
Tak stlacit ten krouzek bude nejspis namiste jako reseni. Tak uz se jen do toho pustit
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Lada Niva 1.7i -ll-
Nedávno jsem našel tohle videoMara píše:Tak stlacit ten krouzek bude nejspis namiste jako reseni. Tak uz se jen do toho pustit
https://www.youtube.com/watch?v=m-eZmz4qf4w
Moje první Láďa NIVA 1,6, 89
Tak pomalu se to rýsuje
Už není tolik času, tak to jde pomaleji
Už není tolik času, tak to jde pomaleji
- Ondra1,7mpi
Já to mám zase s časem teď lepší... Takže se také blížím do finále... Sice jsem to vzal za jiný konec, ale ve výsledku je to asi fuk...
Jinak dobrá práce
Jinak dobrá práce
Taky pěkná práce paneOndra1,7mpi píše:Já to mám zase s časem teď lepší... Takže se také blížím do finále... Sice jsem to vzal za jiný konec, ale ve výsledku je to asi fuk...
Jinak dobrá práce
- Ondra1,7mpi
Trochu nepříznivé podmínky, ale snad to bude ok...
Dlouho jsem tu nebyl tak se omlouvám
Trochu jsem se posunul…
Motor a celý podvozek už je kompletní, teď dodělávám elektriku
Vyčištěná přístrojovka, vyčištění zadní lampy, kompletně nová elektrika od předu dozadu byl to trochu boj
Trochu jsem se posunul…
Motor a celý podvozek už je kompletní, teď dodělávám elektriku
Vyčištěná přístrojovka, vyčištění zadní lampy, kompletně nová elektrika od předu dozadu byl to trochu boj
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Výroba auta na koleně a prej "trochu boj."
Bílý LADA a okřídlená spol.
Tak trochu generálka celeho auta Nebyla to ta dakarovka, co se onehda prodavala ve francii, nebo kde?
Obdivuju a fandim.
Me ceka vymenit vymenit motor na moji a jeste uplne nevim jak nejnutneji pripravit nahradni, dlouho odstaveny. Nemam uz skoro cim jezdit :/ Dneska nejsis sundam hlavu a 1 valec tak jak na tom starem, bere v mensi mire olej - je tam karbnon lehce hrubsi. Mozna vytahnu pist a rikam si, jestli by stacilo vycistit krouzky asi petrolejem a jesti to udelat i na ostatnich valcich. Taky jsem tu zakladni honovacku poridil, ale jak to potrebuju rychleji rozjezdit, tak bych to proste jen procistil. Jestli je to dobry napad nevim, seskladat to na puvodnich dilech ocistene (podle stavu dilu). A mozna salky dat nove? Jeste v tom praxi nemam.
Jinak je inspirace tve renovace dobry hnaci motor
Obdivuju a fandim.
Me ceka vymenit vymenit motor na moji a jeste uplne nevim jak nejnutneji pripravit nahradni, dlouho odstaveny. Nemam uz skoro cim jezdit :/ Dneska nejsis sundam hlavu a 1 valec tak jak na tom starem, bere v mensi mire olej - je tam karbnon lehce hrubsi. Mozna vytahnu pist a rikam si, jestli by stacilo vycistit krouzky asi petrolejem a jesti to udelat i na ostatnich valcich. Taky jsem tu zakladni honovacku poridil, ale jak to potrebuju rychleji rozjezdit, tak bych to proste jen procistil. Jestli je to dobry napad nevim, seskladat to na puvodnich dilech ocistene (podle stavu dilu). A mozna salky dat nove? Jeste v tom praxi nemam.
Jinak je inspirace tve renovace dobry hnaci motor
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Lada Niva 1.7i -ll-
- Ondra1,7mpi
No mě zbývá dotáhnout interiér... Technika doufejme už vpořádku... Snad mě nával a tudíž objednání na STK a termín pozvání od Libora na ten minisraz, donutí to dotáhnout aby se dalo alespoň jezdit... Jinak opravdu dobrá a precizní práce!
Tak dneska jsem to trochu natáhl a dopskládal věci, vyměněn olej a nalita nova nemrzka
Chtěl jsem dat video jak to běží ale nevím jak
Přípona mov není povolena
Chtěl jsem dat video jak to běží ale nevím jak
Přípona mov není povolena