Koroze
Moderátor: Moderátoři
- Miroslav Mitrík
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi diki za uznanie, no poviem vam uz by som do toho nesiel, tolko driny, potu a popalenin od zvaracky.... Vonku 30° a v rukach flexa... Uz to nikdy viac robit nechcem poviem vam.
Kto za to moze? Povedal by som je to 50 na 50, majitelia neznali, auto 10 rokov na dazdi, stresne okno zatekalo, koberce mokre komplet, podlaha ako v slanom naleve a po kazdej zime sol bez odstranenia a tu mame vysledky. Rusi v roku 2000 uz takpovediac nerobili to co kedysi, nedali si zalezat. Vravim moja dobra rada, pozrite sa pod koberec, ci vas pod nim cosi neprekvapi a kto sa boji pozriet tak nech si da namahu tie dutiny nejako osetrit, lebo pocitam za par rockov tu mame toho viac a tema korozia sa rozrastie, co by som nerad.
Kto za to moze? Povedal by som je to 50 na 50, majitelia neznali, auto 10 rokov na dazdi, stresne okno zatekalo, koberce mokre komplet, podlaha ako v slanom naleve a po kazdej zime sol bez odstranenia a tu mame vysledky. Rusi v roku 2000 uz takpovediac nerobili to co kedysi, nedali si zalezat. Vravim moja dobra rada, pozrite sa pod koberec, ci vas pod nim cosi neprekvapi a kto sa boji pozriet tak nech si da namahu tie dutiny nejako osetrit, lebo pocitam za par rockov tu mame toho viac a tema korozia sa rozrastie, co by som nerad.
Lada 21102 1,5 Li 8V, rok 1999
Nojo teďka o prázdninách jsem chtěl taky vystříkat dutiny a spodek, jenže nejsou penízky.Měl jsem v úmyslu i dát opískovat a stříknout disky, koupit příčníky na střechu, ale bez penízků to nejde, tudíž toto pro letošek pozastavuju (ač velmi nerad)
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- Miroslav Mitrík
- Kontaktovat uživatele:
Oba prahy su nanovo vyrobene plus zadny lavy lem blatnika a niektore casti vnutornych blatnikov kde boli diery. U nas ani u vas sa da vraj kupit len cely bok auta to znamena prah aj so stplikmi ABC, takze sa to radsej vyrobilo.. A v dutinach ak sa to dalo tak nazvat, alebo radsej v tom co po nich zostalo bol len prach-sol a ziadna znamka po oseterni, takze na Slovensku sa dutinam urcite nevenovali. Vlastnim prve auto predane v Ziline a sami boli pani z predajne a servisu v rozpakoch, ako to mohlo takto zhnit... Rusi setrili na tom zinkovani mam dojem, ak tam vobec nejake bolozelvotron píše:No ty krávo járo to je slušná povrchová koroze, když koukám na tu opravu, zůstalo tam něco plechu původního? Taky to může bejt částečně tím, že SK dovozce na rozdíl od českýho asi nedělal na nových autech dutiny a spodek...
Bratia cesi maju na to dobre prislovie: "Renovuju renovuju a koukam najednou stavim repliku"
Hlasuj, toto je kvalitní názor (otázka jestli jí ve šrotu budou chtít, moc železa tam nebylo)radek mb píše:Až bude moje desítka takhle shnilá ,tak půjde do šrotu a ne na opravu
Miroslav Mitrík: Přiznej, kdybys věděl jak to bude vypadat po rozebrání šel bys do toho? To že u nás nejsou k dostání ty díly mě už ani nepřekvapuje, ale spíš bych to asi řešil UA, na Slovensku máte výhodu, že to není tak daleko.
Mimochodem Sašovo muzeum koroze má slušnýho konkurenta
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
- Miroslav Mitrík
- Kontaktovat uživatele:
No pravdupovediac asi by som do toho nesiel, lenze clovek uz ked to rozoberie, je sklamany ale u nas sa vravi oci sa boja, ruky to opravia Tak sme sa do toho pustili, ale niekolkokrat pocas oprav som mal 100 chuti sa nato vykaslat!!!
Moje dalsie faro bude uz bez korozie, taky maly zaväzok do buducna DUFAM
Moje dalsie faro bude uz bez korozie, taky maly zaväzok do buducna DUFAM
Takové auto neexistuje.To už radši zakup průkazku na vlakMiroslav Mitrík píše:Moje dalsie faro bude uz bez korozie, taky maly zaväzok do buducna DUFAM
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
To taky pokud není plastovámiro263 píše:No aby malo co hnitNulašestka píše:K čemu to slouží, smím-li se zeptat?žež píše:ta kondenzační pixla
Pravý zadní podběh
Tak takhle v pátek skončila má jízda z Brna do Hlinska. Skončila jsem 14 km za Poličkou.
Teď si držím palce, aby se to povedlo opravit. Pro jistotu nechávám zkontrolovat i ty ostatní podběhy. Pokaždé když si začnu pochvalovat dvého drakouše, tak se něco pos...e.
Teď si držím palce, aby se to povedlo opravit. Pro jistotu nechávám zkontrolovat i ty ostatní podběhy. Pokaždé když si začnu pochvalovat dvého drakouše, tak se něco pos...e.
Terezab
_________
Lada 2101 (77) - 2005-2006 bílá (moje první fáro)
Lada 2111 (00) - 2006-2010 červená (Drakouš - moje velká láska)
Lada 2112 (05) - 2010-2017 modrozelená (Laděnka)
Ford Focus (05) - 2016-? modrá tonic (Ferda)
_________
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
tak to je huste
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Jo jo ročník 2000. Skoro jsem to ořvala. Jediný co je tak trochu pozitivní, že se mi to stalo ještě před technickou (březen). A to ještě bohužel při nakládání rupnul ten plastovej spodek (netuším jak se tomu nadává). Doufám že to fakt jsou jen plechy. No uvidím co se dozvím.zelvotron píše:Drsný, každopádně už druhej případ (Mušketýr v bazaru), budu se na to muset podívat. Oboje ročník 2000, ne?
Terezab
_________
_________