Při rozebírání íčka jsem si všimnul že na středovém panelu je kontrolka nezapnutých bezp.pásu. Možná je tady někdo komu vadí že když tam ta komtrolka je tak proč by neměla svítit!
V autě které nyní prodělavá GO jsem si snímač "zapnutých" pásů udělal hned potom co na mě policejní hlídka dělala naštěstí jen bu bu bu . A dnes je to minimálně za 500.
Vše je jasné z fotky montáž snímače trvá meně než vlastní demontáž pásů.Vše drží jeden "trojka" šroubek a vše je nastaveno tak aby mikro-spínač rozepnul (v mém případě sepnul vysvětlím na dotaz)při povytažení pásu asi o 30cm.
m.spínač je s rolničkou protože přímo "zjišťuje" kolik je navinuto. TYP třeba:
http://www.gme.cz/index.php?action=vypi ... SC=5903874
Foto.
Kontrolka bezpečnostních pásů
Moderátor: Moderátoři
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mam tiež, ale tu kontrolku nemám v pláne zapájať. Ja keď niekoho veziem, tak sa nepohnem pokiaľ si nedá pas
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Ja ve sve 07 z roku 1990, jsem mel v panelu taky tu kontrolku pasu i se zarovkou a kabelazi,ale cidlo nikde, bud se v tom nekdo hrabal, nebo to byla jen priprava na novejsi radu.Jenom poupravim Cmelakuv prispevek, nenavidim "seriove pasy" trikrat hura pro 3-4 bodove. Jezdit bez pasu je pokus o sebevrazdu, ale jak se rika, kde chce tam, pomozme mu tam. Jen doufam ze mi nezohne sterac az vycestuje skrz predni sklo do prostoru.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
- Kontaktovat uživatele: