Pežot a jeho nápady pri úprave Samary
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Pežot a jeho nápady pri úprave Samary
Riešil to už niekto??? Chcel by som nahodiť full elektrické okná + šíber do elektriky ale neviem či mám pri oknách meniť za nožnice alebo stačí vymeniť kľučku za motorček
Naposledy upravil(a) Pežot dne ned říj 12, 2008 15:40, celkem upraveno 2 x.
Samozřejmně , a je nás jistě víc . "dnes" je na výběr mnoho variant . Záleží pouze na Tvé šikovnosti nebo penězích . Dá se koupit univerzální el. stahování které se připojí místo kličky. Třeba http://www.9000.cz/oddeleni/11-elektric ... ovani-oken . Nebo navštiv první větší vrakoviště a tam stahování vyšrotuj z nějakého auta a uprav aby pasovalo .Pežot píše:Riešil to už niekto???
na mé 02 jsem měl el.okna již v r.1987 a poháněl je motorek stěračů z vnitřní strany navařen na původní echanismus . Pod tím trojůhelnikovým oknem bylo dost místa .
Jinak všechny měli "automatický" dojezd . (při zamčení centrálem se automaticky zavřela i okna).
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
-
- Kontaktovat uživatele:
Pozeral som už nato ale zrovna finančne teraz niesom natom najlepšie, tak som si myslel, že by sa to dalo nejako vyfušovať a neskôr vymeniť
Dojazdy nepotrebujem, lebo centrál ešte nemám, budem riešiť neskôr. To s tým nájdením v šrotovom aute by som možno našiel ... kamoš zošrotoval M3 takže sa ho opýtam
Zajtra idem riešiť techniku tak to skúsim pozrieť a vymyslieť niečo nato ... ale tá sada na dve okná s dojazdom sa mi páčila ale potreboval by som dve, takže ešte to kuknem na SK ako by to vyzeralo
Mimochodom riešim to na Samaru 2109
Dojazdy nepotrebujem, lebo centrál ešte nemám, budem riešiť neskôr. To s tým nájdením v šrotovom aute by som možno našiel ... kamoš zošrotoval M3 takže sa ho opýtam
Zajtra idem riešiť techniku tak to skúsim pozrieť a vymyslieť niečo nato ... ale tá sada na dve okná s dojazdom sa mi páčila ale potreboval by som dve, takže ešte to kuknem na SK ako by to vyzeralo
Mimochodom riešim to na Samaru 2109
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechcel som vytvárať inú tému a spamovať tak.
Čiže moja otázka znie:
Všimol som si, že Samara má koľajničky na sedačkách o nejaký ten uhol otočené. Predok koľajníc je vyššie ako zadok a tak mám otázku, či existuje nejaký spôsob ako to spraviť rovno alebo by bolo lepšie to odvariť a navariť koľajnice z druhého auta, spolu so sedačkami
Čiže moja otázka znie:
Všimol som si, že Samara má koľajničky na sedačkách o nejaký ten uhol otočené. Predok koľajníc je vyššie ako zadok a tak mám otázku, či existuje nejaký spôsob ako to spraviť rovno alebo by bolo lepšie to odvariť a navariť koľajnice z druhého auta, spolu so sedačkami
presne, suhlasim s Chesterom. Ked je sedacka uplne vzadu tak je pekne ako ma byt skoro na zemi a ked si tam sadne niekto zenskeho pohlavia tak si to posunie pekne dopredu a tym to vylezie hore, tak ze staci 1 vankus pod zadok
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
hmm, tak jedine odpilit a navarit konzoly presne podla novych sedaciek...Pežot píše:Prečo?? Lebo neviem ako s tým budú kompatibilné druhé sedadlá, ktoré sú aj výškovo nastaviteľné ...
Hmm, tolke stastiePežot píše:...a žiadna osoba ženského pohlavia za volant sadať nebude
Mama a ani priateľka nemajú vodičáky
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
tie original konzoly su z 1tky plechu. A keby si videl ake som ich ja mal hrdzave
Ked tam poriadne navaris jakle vhodneho priemeru od prahu k tunelu, tak Ti aj auto v zakrutach zacne lepsie drzat stopu
Mimochodom, ake sedacky tam ides davat? Mas nejake foto?
Ked tam poriadne navaris jakle vhodneho priemeru od prahu k tunelu, tak Ti aj auto v zakrutach zacne lepsie drzat stopu
Mimochodom, ake sedacky tam ides davat? Mas nejake foto?
mam v klasice navareny mezi prahy a stredovej tunel pasoviny. v jednom aute 6mm silny a v dja ruhym 7mm. vareny elektrodou takze se plech propaloval. no nakonec se to nejak dolepilo a drzi to dobre
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009