Kromě toho, co jsem napsal "vedle":
Luděk Musil píše:mceza píše:... zatim nemam mozkovou kapacitu ...
Bodejť by jo
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
… když včera ještě kousnul štyry škopky, aby byl první na pípě
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
. L.
, tak přidám.
Sraz se nám, jako každoročně, podařil. Jsem rád, že jsem se opět viděl, s některými i více než po půl roce, s kamarády. Že jsem poznal nové tváře, že se starými tvářemi přijely nové tváře (manželky, přítelkyně a děti). Že … , atd. atd.
Velmi příjemným zpestřením tohoto srazu byl catering
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
, za což děkuji jak obsluze Víťovi s Haničkou, tak Vašátorovi, že to domluvil.
Jediná věc, která se nám (každoročně) tak nějak na 100% zvládnout/splnit je úklid
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
. V tom se musíme polepšit.
Ať jen pořád nechválím/nehaním - trocha statistiky. V sobotu v cca 12:00 bylo v kempu 67 žigulíků různých typů
2101 - 15
21011 - 2
2102 - 5
2103 - 10
2104 - 1
2105 - 8
2106 - 5
2107 - 11
2121 - 2
111 - 2
Kalina - 1
Priora - 2
Vesta - 3
Nebudu k tomu počítat přívěsy typu Skif (asi 6), jeden malý karavan, 3 Kempík-y, Forda, Kiu, Citroena, a Octavii.
Odpoledne, po tomto sčítání, se ještě v kempu objevila 1 Niva, 1 Priora a 1 2103.
Pěkný byl můj nedělní odjezd. Začínal tím, že jsem viděl průjezd polní kuchyně (P V3S) vedle mostu / brodem, Následovalo "čištění cesty". Obvykle tou uzoučkou klikaticí nic nejezdí … ale zrovna při našem odjezdu to bylo hned na začátku 3 osobáky, pak ještě jeden, na asfaltce jsem uklízel další, za "soutěskou" jsem zastavil další dvě, pak už to bylo v pohodě.
Bylo mi potěšením doprovodit na harmoniku v sobotu večer Jardu s harmonikou
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.
Při placení útraty v bufetu jsme předběžně zamluvili poslední víkend v září na příští rok … nic jinýho už teď, rok předem nebylo
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
.
Takže asi tak.
Ještě jednou děkuji všem za účast.
L.