Malinko kostrbatá bola cesta dom, síce len 20km, ale to bych nebol ja a Dia.

Moderátor: Moderátoři
Jest-li to dobře chápu, tak jsre se "sčuchli" navzájem ?Viko píše: Malinko kostrbatá bola cesta dom, síce len 20km, ale to bych nebol ja a Dia.
Tak to by bylo u nás na rozvodViko píše:Za nás to bol super zraz, krásne miesto, super personál. Program ma tiež bavil, spanilka na parkovisko elektrárne krásna, vypadalo to tam jak v Černobyle.Potešil ma záujem o bowling, asi by som sa uživil aj ako mašina na stavbu koliek a návrat gulí. Aj prednáška zaujímavá.
Malinko kostrbatá bola cesta dom, síce len 20km, ale to bych nebol ja a Dia.![]()
Ako k môjmu prekvapeniu to bola riadna rana na tú rýchlosť. Keďže sme sa rozbiehali z križovatky, tak neverím tomu, že by som išla viac ako 10km/h. Mne v aute teda letelo prakticky všetko čo nebolo pripútané, ale pes našťastie bol, takže ok.Luky píše:Viko, Diana
Ajajaj, neštěstí halt nechodí po horách, ale po lidech. Sice se to nečte příjemně, to je jasný, ale není to nic, co by vás dva dostalo do kolen, toho se nebojím. Co psisko? Taky v pořádku?
Ke srazu:
Místo nádherné, okolí kempu i kraj celkově jedním slovem krása! Velké díky i uznání všem, kteří se zasloužili o uskutečnění srazu!
Spanilka pěkně zvolená, optimální délka, pěkné místo na pauzu, zkrátka gut.
Osobně nemám k personálu ani kempu jako takovému nějaké kvalitativní výhrady. Kemp starší, ale sraz v Hotelu Ritz by se mi ani nelíbil, dostal jsem najíst a napít, takže jsem byl uspokojen. Možná jediné...přišlo mi, že ceny jídla a pití byly kapku nadsazené. Nicméně tyto služby chápu zkrátka jako nabídku, takže buď ber, nebo nech být.
Celkově jsem byl se srazem velmi spokojen, ostatně jako vždy
To jsem tedy zvědav, jaké cíle si vytýčíme na příští rokmceza píše:Jako velke plus vidim povest Ladaklubu jako tech, co vypiji tri sudy, pak vypiji hospodu a pak ji pro jistotu i vyzerou.
mceza píše:Vazeni a mili...
...bylo to super. Co vic k tomu napsat? Nadherne pocasi, nadherne prostredi, spousta aut, spousta lidi a hlavne... hlavne spousta Skifu!
Me se velice libila hromada novych aut a tvari, ktere byli na nasem srazu poprve. Rad jsem vas vsechny poznal a doufam, ze se uvidime na dalsim srazu zas.
Jako obrovske negativum hodnotim nekolik individui, kteri prestoze disponuji nejlepsim a neuzasnejsim stanovym privesem Skif, uracili se prijet bez nej. Tento obrovsky skraloup se tak snadno nezapomene. Mate ale sanci to napravit na pristim srazu.
Jako velke plus vidim povest Ladaklubu jako tech, co vypiji tri sudy, pak vypiji hospodu a pak ji pro jistotu i vyzerou. Jsem na vas hrdy!
Veskere moje mobilovky naleznete zde: https://1drv.ms/u/s!Alcv_FzolFTRr6MQk9u ... Q?e=tL0uQ8 jsou neupravene a netridene.
Videa, co jsem natocil dronem budu zpracovavat v nasledujicich mesicich. Nejsou technicky dokonala (obcas prepalene a podobne) a protoze jsem puntickar, bude se to hodne upravovat. Prosim o trpelivost. Zaznamu mam hodne, casu a znalosti v digitalnim strihani videa malo.
Jedinnym skraloupem ze srazu je nedelni tuknuti nasich dvou slovenskych ucastniku (kteri to domu meli paradoxne nejblize). Bohuzel vzali slovo "sraz" prilis doslova... Alespon to otevira moznosti zbavit se te hromady kitu (ktera pri tuknuti stejne z velke casti opadala) a udelat z toho auta krasneho veterana (i kdyz ta 1500 v 1600...)