Koupím laděný výfuk - maďar
Moderátor: Moderátoři
-
Re: Koupím laděný výfuk - maďar
Mám na prodej nový maďarský výfuk Janodob. Jedná se o první díl pro originál litinové svody, ale s napojovacím průměrem 50 mm, dále 50 mm středový díl a 50 mm zadní díl.
Cena 5000 Kč.
Cena 5000 Kč.
-
Já sháním pouze zadní díl k sériovému výfuku.
Těmito skvosty bohužel nedisponuju.
Ahoj, ty máš asi tohle, že jo? http://janodob.hu/termek/lada-1200-1500 ... let-50-es/Yellow01 píše:Mám na prodej nový maďarský výfuk Janodob. Jedná se o první díl pro originál litinové svody, ale s napojovacím průměrem 50 mm, dále 50 mm středový díl a 50 mm zadní díl.
Cena 5000 Kč.
vyrábí se nějaký typ 50ky výfuku se i svody, kvůli kterým se nemusí upravovat motorová přepážka?
Myslíš, že ten systém bude mít nějaký smysl, pokud zůstanou svody seriové?
Díky, M.
Ano, to je ono. Koukám, že dneska už je cena někde jinde, takže bych ho nechal za 4 000 Kč.Marťas píše:Ahoj, ty máš asi tohle, že jo? http://janodob.hu/termek/lada-1200-1500 ... let-50-es/Yellow01 píše:Mám na prodej nový maďarský výfuk Janodob. Jedná se o první díl pro originál litinové svody, ale s napojovacím průměrem 50 mm, dále 50 mm středový díl a 50 mm zadní díl.
Cena 5000 Kč.
vyrábí se nějaký typ 50ky výfuku se i svody, kvůli kterým se nemusí upravovat motorová přepážka?
Myslíš, že ten systém bude mít nějaký smysl, pokud zůstanou svody seriové?
Díky, M.
Vyrábí se i typ se svody 4-2-1, k tomu je jiný první díl. Střední a zadní je stejný.
Ten typ se svody 4-2-1 mám taky, ale použitý. Svody jsou v pořádku, ale první a střední díl je poškozený z mojí bouračky.
Na sériový motor stačí typ bez svodů 4-2-1. Přínos to určitě nějaký má, protože originál výfuk je uškrcená slabá trubička. Ale na upravený motor je samozřejmě mnohem vhodnější typ se svody 4-2-1.