Jedna perlička, ked sme prechádzali Košicami, popri obchvate bežal oproti nejaký ujo, ktorý zastavil, čumel na Vestu, otočil sa za nami a ešte hodný čas kukal. Neviem či mu došiel dych z tej Vesty alebo z behu

Moderátor: Moderátoři
HalelujahCory píše:Dakujemvela poznatkov asi nebudem mat, kedze na nej budem jazdit len vynimocne.
To jsem zvědav, na co dojdeš. Je divné, že by současná "vlajková loď" neměla alarm když to mají jiné kusy. A ještě LUXka.Cory píše:Tak sa zda, ze ani nasa Vesta nema alarmpo zamknuti DO a naslednom manualnom odomknuti (ci dveri alebo kufra) sa nespusti ziaden zvuk, ani blikanie smeroviek. Bud to nemaju, alebo to nie je aktivovane. Nieco mi nasepkava, ze sa to ma aktivovat. Vecer budem badat
Jsem napjatCory píše:Na nieco som uz prisiel, zajtra vyskusam a popisemAsi sa budete smiat
Naprostý souhlasCory píše:Najskor som si myslel, ze vsetky moje technicke zistenia by som mohol davat sem. Ale vytvorim inu temu, resp. viac tem technickeho charakteru, kde sa budu davat technicke poznatky. Lebo hladat nieco v 100 strankovej teme o Veste, kde je 90% debaty o reklame a predaji, je na prd.