Tak dnes jsem se stal majitel dalšího Žigulíku. K autu jsem přišel jako slepý k houslím . Kamaráda mě včera odpoledne napsal ,že v Zastávce u Brna se chtějí zbavit pěkné 2101 z roku 1973 . Bylo mě řečeno ,že příští týden půjde do Barka na likvidaci ,což jsem pochopitelně nemohl dopustit . Dceři majitele jsem volal a dnes odpoledne jsme se jeli s taťkem podívat. Po prohlídce jsem neváhal a požadovanou částku bez ostychů zaplatil.
Teď něco ke stavu Žigulíku.
Je to originál z roku 1973 v šedé barvě. Jeden majitel ,kterému je 89 let se o auto staral opravdu velmi svědomitě. Dutiny prolité rezistinem ,podběhy a věže zdravé bez náznaku koroze. Podlaha a sekery taktéž. Motor po 6 letech stání naskočil celkem ochotně a má pěkný zvuk nic neklepe a nemlátí. Na autě jsou vyměněné přední blatníky , které jsou dobře spasované a barva trefená dle mého úsudku přesně. Nenašel jsem rozdíl v odstínech. Čelo zůstalo původní. Na autě je fungl nový výfuk a kufr plný věcí, originálního nářadí a dobových doplňků. Interiér v tmavě hnědé barvě ,celoživotně na sedačkách byly potahy.
Auto chci prozatím zakonzervovat v tomto stavu a víc sním zatím nedělat. Musím ho připravit na technickou a uvidíme jak bude vypadat ,když se rozleští.
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Jeden žigulík je koníček. Dva jsou velký koníček. Tři jsou záliba, kterou myslíš vážně. Čtyři už zavání úchylkou. Pak dlouho nic a úplně poslední stupeň je Metelka
Tebe už ani v léčebně nebudou chtít
Kopr píše:Mladá krev,aspoň někdo se snaží vy škarohlídi kde jsou ty časy kdy jsem se snažil zachránit co se dalo já mu fandím .............
Díky
Já jsem případ sám pro sebe . V blázinci by na mě neměli tabulky jak mě léčit
No my se věnujem těm koníčkům co jsi komentoval ,ale občas ,skoro každý den si najdu čas se juknout na nějaký vůz ,hlavně teď když je již schůdný počas ...........
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984