Pozor při převodech!

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
mušketýr
Kontaktovat uživatele:

Pozor při převodech!

Příspěvek od mušketýr »

Včera jsem koupil auto z dědictví v jiném okresu a naštěstí jsem při i odhlašování byl.Vše probíhalo podle plánu, objednal sem se přes internet a v danou hodinu jsem se s majitelkou a všemi dokumenty dostavil na ouřad.Vše klapalo a po cca.35mim. jsem si šel vyzvednout velký TP v polopřevodu na mne.Spz jsou v depozitu.Jen náhodou pro kontrolu jsem kouknul zda je vyznačeno osvobození od eko-daně.A ejhle, ani zmínka.Tak se ptám proč to tam neni.Prej se to nepřevádělo na dědice, když se to hned prodalo!!!Tak jsem úřednici důrazně (ne sprostě) upozornil že to takhle nechci a ať to tedy předělá a nejdřív to všechno zruší pak převede na dědice a pak na mne.Že jsme to měli říct hned!Snažil jsem se hned na začátku, ale ona mě utnula ať počkám a řešila to jen z dědicem.Dokonce jsem měl předvyplněné dvě žádosti-jednu na převedení na dědice a druhou na odhlášení na mne.Bylo nám zděleno že stačí ta odhláška na mne, ale už nám nebylo zděleno že tímto úkonem nebude vozidlo zbaveno eko daně.Nakonec to milostivě předělala.Takže bacha-pokud u převodu nebudete a nedáte si ne to pozor, tak se vám může v poho stát že za vozidlo z dědictví vypláznete eko daň.
Mušketýr
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
ger007
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozor při převodech!

Příspěvek od ger007 »

no k tomu by som tu mohol napisat este jednu vec, neni to tak davno co som od znameho kupil M 626 od byvaleho "znameho", auto v pohode malo neake nedostatky dohodol som sa s nim ze on je pracovne hodne vytazeny ze to nechame napisane na neho ze to prepiseme az neskor, istu domu som jazdil platil som mu poistku vsetko OK, potom mi dal plnu moc na ukon odhlasenia (auto bolo registrovane v BA) pridem do BA ze mam plnu moc na dany ukon ze chcem odhlasit, a ta mi oznamili ze auto neodhlasia ze auto je predmetom neakeho exekutorskeho jednania a vlastne ani neni tym padom ani byvaleho majitela, a uz v dobe jeho predaja mu vlastne nepatrilo, takze zmluva mi v principe bola na utrenie zadku auto ostalo v medzi priestore, ako som to vyriesil verejne nepoviem, ale teraz ked kupujem auto prve co si zistujem ci neni v patrani alebo v konkurze alebo podobne, takze dobra rada pre vsetkych, investujte 10 minut casu a jeden hovor pred kupou vozidla :)
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !

1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

Obrázek
детские игрушки
dvk

Příspěvek od dvk »

Jeden hovor kam ? Kde a na základě čeho si ověřím, že auto není v exekuci nebo jiném srabu ?
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
ger007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ger007 »

myslim ze by to vedeli zistit priamo prislusnici policajneho zboru neaky ten ich Odpor ktory na to maju urceny
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !

1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

Obrázek
детские игрушки
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza 21061 »

Jojo. Dobrá rada nade vše - nejlépe prověřujte svoje "spolehlivé" dlouholeté známé, ať už s nima sjednáváte cokoliv. :? Taky jsem teď měl možnost šlápnout do pořádného lejna, i když to nebyl případ auta.
Honza
Osa Praha - Brno
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“