Je Lada prodejná ?
Moderátor: Moderátoři
Je Lada prodejná ?
Prohlížel jsem inzeráty a je vůbec 112 z roku 2002 prodejná ? Pokud se nepletu, tak se při prodeji musí udělat odhad, aby se mohla zaplatit daň z prodeje, pak zaplatit ekologický poplatek a poplatek z převodu vozidla. Nakonec z toho zbude pár korun a ztráta času při hledání kupce.
Přestože ji celou dobu udržuju v dobrém stavu, není pak třeba lepší na ní vyzkoušet deformační zóny
Přestože ji celou dobu udržuju v dobrém stavu, není pak třeba lepší na ní vyzkoušet deformační zóny
To slyším poprvé.Hlavi píše:Pokud se nepletu, tak se při prodeji musí udělat odhad, aby se mohla zaplatit daň z prodeje
Daň z prodeje jsi povinen uhradit, pokud prodáváš auto za kratší dobu, než je tuším jeden rok, od data koupě. Pak se daň počítá z ceny, za kterou jsi prodal, takže žádnej odhad není potřeba, ne? Připadá mi to jako kravina.
-
Ale jo je to prodejný.Každý zboží má svýho kupce. Když v tom Brně prodali i takouvou herku jako vylítanej služebák Lada 111 z roku 2000 se 180 tis km na tacháči... a ňákej plavec si to prej koupil...
Hlavi, Máš r.v. 2002- to je tedy euro3 ? Tu ještě ve sbírce nemám, mít místo a peníze, tak o ní asi uvažuju.
Zkus hodit inzerát tady v inzerci, vždyť za to nic nedáš.
Hlavi, Máš r.v. 2002- to je tedy euro3 ? Tu ještě ve sbírce nemám, mít místo a peníze, tak o ní asi uvažuju.
Zkus hodit inzerát tady v inzerci, vždyť za to nic nedáš.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
třeba tady jsem našel zajímavej inzerát na Kalinu: http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C14017144
Ta by prodejná byla,a to mě.Jen bych potřeboval prodat desítku aspoň za 15 tisíc,aby bylo na akontaci.Pak bych do týhle Kaly šel.
Jinak jsem porovnával,jestli to není náhodou Pávesova a neměla by by být.
Ta by prodejná byla,a to mě.Jen bych potřeboval prodat desítku aspoň za 15 tisíc,aby bylo na akontaci.Pak bych do týhle Kaly šel.
Jinak jsem porovnával,jestli to není náhodou Pávesova a neměla by by být.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
To sice jo, ale tomu HTP nahrává obrovská servisní síť s masivní reklamou a dejme tomu i nějaká taková ta spolehlivost, že se to snad po pár tisících nerozsype. Měl jsem tu čest vidět motor kaliny jednoho zdejšího člena a vypadalo to jak z moře vytažený, a to už je to víc, jak rok. O rozbitým HTP jsem ještě neslyšel, i když je to motor do hodinek.
Ladě chybí propagace a síť servisů se slušným jednáním. Auto prostě není v povědomí lidí, ať je to kalina, nebo 110.
Ladě chybí propagace a síť servisů se slušným jednáním. Auto prostě není v povědomí lidí, ať je to kalina, nebo 110.
Jelen píše:O rozbitým HTP jsem ještě neslyšel,
cožeto? O fatálních závadách jako přeskočenej řetěz nebo podpálený ventily taky ne? To už lepší potvora z moře vytažená, to by mě vadilo nejmíň, horší je ta koroze kastle.
To je samozřejmě hovadina, nic takovýho, 2002 už bude euro 3, takže jen 800 za přepis a 200 za evidenční kontrolu, ale to je oboje starost novýho majitele. Takže prodejná určitě je, otázka kolik si představuješHlavi píše:tak se při prodeji musí udělat odhad, aby se mohla zaplatit daň z prodeje
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.