ochrana spodku vozidla
Moderátor: Moderátoři
ochrana spodku vozidla
hledal jsem na foru jak ma kdo ochraneny spodek vozidla. Nasel jsem trubkovy ram pro ochranu pridavne( tusim "firma vik") ale neni mi jasne jak ochranit olejovou vanu. Plech co je seriově je jako kus papiru a kdyz zavadim o parizek, mam strach. Byl jsem pro rozumy u zavodnika, tam si davaji ohnuty 5mm tlusty duralovy plech pod cely motor, k tomu navari vyztuhy. takze to cele vypada jako siroka lyze. jenze za to chteji 7000 coz mi prijde dost. Mate nekdo lepsi reseni?
U seriovky bych se o vanu tolik nebal, podle me je seriovej plech dostatecnej.
Ale diferak je dost naráně!!!! zespoda. takze ten je treba ochranit. 3mm plech by mel stacit. a uchytit by se to dalo na stabilizator, nebo jeho drzaky. Myslim ze nove modely uz to tak nejak z části maji
PS: ted me doslo ze 1.7 ten plech pred vanou uz asi nema tak silnej jako 1.6
Ale diferak je dost naráně!!!! zespoda. takze ten je treba ochranit. 3mm plech by mel stacit. a uchytit by se to dalo na stabilizator, nebo jeho drzaky. Myslim ze nove modely uz to tak nejak z části maji
PS: ted me doslo ze 1.7 ten plech pred vanou uz asi nema tak silnej jako 1.6
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
Re: ochrana spodku vozidla
Nafasoval jsem nekdy dolik do olejove vany, tak tady je kryt 1.6/1.7. On ten z 1.6 je tvrdejsi material, ale ten z 1.7 taky neni nejake blato.
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//