Mě se teda nikdy nic nestalo,mě z toho začaly lítat kousky něčeho jinýho .Rozmar má potenciál.Moje auto už je kantare.Já dneska nahoním 2000 příspěvků a také požádám o eutanázii
Co to mam tak to najelo skoro 15 tisic. Jezdil s tim v podstate kazdy kdo ma do pr*ele diru . Ty asi nejvic ze vsech peti klubistu co dostali duveru. Tipl bych, ze tak 9 tisic je snad mych, mozna i vic . Knihu jizd si nevedu.
Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
Lada Granta Liftback 1,6 16V bílá - necháme se překvapit
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Byl jsem se na tu mršku kouknout. V suchu a tmě se jí daří dobře jen je trošku zaprášená. Kousek jsem ji potlačil aby se gumy nepřeležely. Pohoupal, aby se tlumiče protáhly. Benzín nacupoval a válce olejem prosytil. Pedál brzdy a spojky procvičil a co jsem při tom zjistil? Že je zase slepená spojka. Vrrr! Toho SACHSe mi byl čert dlužen. Někde jsem tu četl flignu se zaaretováním páky spojky špalíkem, že by to mohlo odlehnout, asi to na jaře zkusím.
Mno, spojka byla více než násilně rozlepena a má duše byla jízdou strojem velice potěšena. Jen definitivně odešlé zadní tlumiče činí jízdu nad 80 km/hod poněkud nejistou. Značnou část cesty domů mne sledoval velice zachovalý Waran, jsme si pak zamávali .
Přílohy