pozri v diskusii Lada Vesta Cross tam su nový majitelia tak ako jaPeter6160 píše:Nikomu dalšiemu neprišla crosska? Vsetci čakajú ako ja![]()
Už tri týždne po termíne ale na dobré sa oplatí čakať

Moderátor: Moderátoři
pozri v diskusii Lada Vesta Cross tam su nový majitelia tak ako jaPeter6160 píše:Nikomu dalšiemu neprišla crosska? Vsetci čakajú ako ja![]()
Už tri týždne po termíne ale na dobré sa oplatí čakať
Ja mám lux výbavu čakal som štyri mesiace. A mam bielu farbu a interiér oranžovi .Tiež sme boli proti tej farbe ale za pár dni sme si zvykli .Nieje to az také hrozné. Najlepšie asi brat zo skladoviek ktorú vidíš. Ale zatial ich moc predajcovia nemajú. Bielu som ešte ani nevydel že by niekto ponúkal na predajDusan píše:To nikto nevie, k nam sa vozia ine vybavy ako v rusku. Ak mas ice tak je vecsia sanca ze nieco dostanes, ak luxku tak si pockas.
Biele vesty sw cross maju fakt oranzovy interier?
(zene sa nepaci.....)
Asi pojdem na exkurziu do slovlady.
Prosim ta ten ranny start a trasenie motora co to je. Mbe to tiez robi ako keby chcel zdochnut ledva taha ale potom uz ok ked prejdem kilometer dva.Peter6160 píše:Áno už viem a mám už 2 tyzdne a nejakych 750km v kolesach metalíza pluto. Tiež ma zaskočili ranne štarty a mierne trasenie ale už viem o čo ide dalej som si všimol také svistanie okolo dveri spetakov pri 120 km ale vedel som o tom už z ruských recenzií co sa tyka prevodovky je trochu tuhsia ale to je v poriadku motor taha vyborne zo začiatku trochu dunel pri vyšších otackach teraz mi pride už tichšie. Priemerna spotreba zatial 8.5 l ale jazdim do BA myslím ze to pôjde dole časom. Celkový dojem z auta je nad očakávania a čo sa tyka zvedavcov budí dojem ludia sa zastavujú, vypytuju a točia krkmi no sranda
Ide o zohriatie katalyzátora kvoli euro 6 ide chudobna zmes asi minutu potrasie potom ok. Takže naštartovať a minutu počkať a je to ok aspoň u mňa.Jarino99 píše:Prosim ta ten ranny start a trasenie motora co to je. Mbe to tiez robi ako keby chcel zdochnut ledva taha ale potom uz ok ked prejdem kilometer dva.Peter6160 píše:Áno už viem a mám už 2 tyzdne a nejakych 750km v kolesach metalíza pluto. Tiež ma zaskočili ranne štarty a mierne trasenie ale už viem o čo ide dalej som si všimol také svistanie okolo dveri spetakov pri 120 km ale vedel som o tom už z ruských recenzií co sa tyka prevodovky je trochu tuhsia ale to je v poriadku motor taha vyborne zo začiatku trochu dunel pri vyšších otackach teraz mi pride už tichšie. Priemerna spotreba zatial 8.5 l ale jazdim do BA myslím ze to pôjde dole časom. Celkový dojem z auta je nad očakávania a čo sa tyka zvedavcov budí dojem ludia sa zastavujú, vypytuju a točia krkmi no sranda